Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

kuba xy250-5a mi ? Hyosung gt250 R mı ?

REKLAM ALANI
    ShockWave - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İnşAllah günün birinde :)

Merhaba arkadaşlar biliyorum baya konu var böyle karşılaştırma olarak ama kafamda çok karışık dolayısıyla, honda cbr 125 r tecrubem var biraz , uzun zamandır kullanmıyorum ama şimdi eylül ayı gibi bir motosiklet almak istiyorum , yazın çalışıp alıcam fakat hangi modeli alsam bilemedim yaklaşık 5 milyar gibi bir bütçe ile alıcam motosikleti , ekipmanlarım var ve kuba xy250-5a ile hyosung gt250 r arasında kaldım tabi böyle bir karşılaştırma biraz komik kaçabilir size İki'si arasında 2 milyar oynuyor hangisi iyi kaçar? hangisi masraf çıkarmaz? hangisinin yedek parçası kolay bulunur ? ve hangisi elden kolay çıkar? bunları öğrenmek istedim iyi forumlar..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    cenkito - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL X-TREME MAXX 200
    bu tarz bir karsılastırmada tabiki de hyosung tercihin olmalı.
    Ahmet Abi bunu beğendi.

Hyosung tabii ki de Kuba dan daha kaliteli olur 5bin TL bütçe demişsin. bu bütçeye bulacağın Hyo lar sanırım 2007 öncesi olur. Bu makinaların da zorlanmaya çok gelmedikleri ve krank kırdıkları yazılır çizilir. Bence alacağın zaman çok detaylı bir expertiz yaptırman gerek.

Motosikleti
    HONDA CBR 600
    kuba mı hayosung mu dersen Hyosung derım
    ama sen yınede Japondan vazgeçme

17muhammed - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR 125 ESD 2013
    6 ay kuba xy250-5a kullandım haftada en az 1 defa yolda kalıyordum sakın bulaşma kuba ya

polo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RKS Cruiser 250
    o motor için çok tartışma olmuştu zamanında, küba fanları forumda vardı, ateşli bir şekilde fabrika kurdu, bu motor harika, ön yargılısınız, bir sürü car curt sonrası bir de baktık ki o motor kısa bir sürede ithalatı durduruldu, sonra duyduk ki sorunlu bir motor olduğu anlaşılınca ithalat durdurulmuş, alanlara ne olacak diye o küba fanlarına sormuştuk, ses çıkarmamışlardı

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)