Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Cbr 600 rr yardim acil arkadaşlar...

REKLAM ALANI

Iyi günler herkese arkadaslar. 2-3 sene once motosiklet surus hayatina cbf 150 ile basladim direk. Is geregi ortalama 1 yil kadar kuryecilik yaptim diyebilirim. Ama daha sonra ufak tefek dusmelerim oldu ve motosikleti sattim. Bu aralar tekrar bi alevlenme bi ask başladı icimde CBR600RR a karşı ve sanirim bikaç gun icinde full aksesuarli alcam. Fakat daha once sadece 3 kez surdum bu tarz motorlari ve ilk surusum sadece 100mt oldu (600 rr )diger gun kiraladim (1000RR 600LUK yoktu ) ortalama 300 400 tl benzine para harcadım tum gece gundz surdum ilk surusumdu diyebilirim 288 kmh yaptim. On kaldirma akrobasi filan isim olmaz ama hızlı gitmeyi seviyorum. Ortalama 2 haftadir da ders alabilecegim yerler bakıyorum fakat oyle bi yer yok. Bu yuzden videolari izliyorum forumlari ve yorumlari okuyorum şimdilik. Sizce CBR600RR icin cok fazla zamana ihtiyacim var mi. Hergun en az 50 km yol yapacagim da garanti bu bana yeterli mi. Hem ogrenip hem kendimi gelistirebilirmiyim ve hirsli birisiyim. Asiri fazla istiyorum bu motoru... yorumlarinizi esirgemezseniz cok tsk edrrim.. herkese iyi forumlar..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    acayüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cawa
    Hala direttiğine göre yeterince okumamışsın yada doğru şeyleri okumamışsın.
    Hayat uzun yaşadığın sürece istediğini alıp kullanıcak zamanın olucak.
    Aceleye gerek yok.

Phoenixs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    S1000RR
    maşallah ilk sürüşde 288 tebrik ederim o kadar düzgün bi yol bulmak basmak şanslısın bence al hocam sen 288 yaptığına göre artık sıkıntı yok demektir.

Sbah 5-6 siralariydi ist avrupadan anadoluya geçerken zaten amac 300du de yemedi diyelim ) aslında bi hyosung kanuni 250lik eskitmek isterdim de bu motora en fazla 1 ay binerim sonra digerini alamam. O yuzden diyorum 600 rr olsun son olsun

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:49 ----------

Alıntı acayüp adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hala direttiğine göre yeterince okumamışsın yada doğru şeyleri okumamışsın.
    Hayat uzun yaşadığın sürece istediğini alıp kullanıcak zamanın olucak.
    Aceleye gerek yok.
    Korktugum tek sey bozuk virajli yollar. Zaman kaybetmek istemiyorum acikcasi cunku amacim sadece 600rr fakat yorumlari onerileri tabiiki de goz ardi etmicem tşkler...

shooter1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ne diyelim hayırlı olsun koruma takozu taktırmayı unutma

ectuna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Versys 650 (İnazuma-YBR125-Honda Ps150i-H.Kinetix)
    Acil derken?

Alıntı shooter1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ne diyelim hayırlı olsun koruma takozu taktırmayı unutma
    Yok yok full donanimli bisi olcak zaten eyvallah

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:28 ----------

Alıntı ectuna adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Acil derken?
    Acil derken oneriler, bilgilendirme vs. Artık sabredemiyorum bi an once ogrenebildigim herseyi ogrenmem gerek

Motosikleti
    Falcon Crown 150
    Cbf den 600 rr ye...
    Kumaş kaç metre olsun,taşta ne yazsın?

tr_select - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    uǝq ɯıɯɐpɐ sɹǝt
    Alıntı merr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Cbf den 600 rr ye...
    Kumaş kaç metre olsun,taşta ne yazsın?
    Pamuk benden.

Sadık1453 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kardeşim nasıl eğitim için yer bulamadın? bunu anlayamadım, bir sürü eğitim kurumu var.

Honda, GİS Akademi, ART Moto Akademi, O.M.M., Kişisel eğitim ve Hocalarda Var eğitmen yeterlilik sertifikası olan bu adamlar ulaşmak bu kadar zor değil.

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
    pistolpitt ve bydangerous bunu beğendiler.

LostRider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Star Fire 48
    Motosiklet kiralayıp 300 400 tl benzine para ayırabiliyorsan, Honda,Yamaha,GİS vs vs gibi akademilerede para harcayıp eğitim alabilirsin derim.

Phoenixs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    S1000RR
    600rr 310-320 yapar hocam aslında zorla bence sorun olmaz

çocukluğundan beri motosikletle ilgilenen birini buldum. racing sınıfında eğitim veriomus. buralarda uygun alanlar var bu egitimler için. zaten eskisi gibi hız peşinde koşacağımı sanmıyorum. yeleğim kaskım dizligim her zaman üzerimde olcak ve bilinçli bi sürücü olarak çıkıcam trafiğe ilginiz için teşekkürler arkadaşlar. zaten dediğim gibi günde en az 50 km yol kat edicem. hergün bu şekilde olursa tecrübe edinebileceğime inanıyorum. çok teşekkürler arkadaşlar =))

bende 2012 model pırpl pırıl er6f imi sırf 600rr almak için satıyorum. Duyurulur

Sadık1453 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı bydangerous adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çocukluğundan beri motosikletle ilgilenen birini buldum. racing sınıfında eğitim veriomus. buralarda uygun alanlar var bu egitimler için. zaten eskisi gibi hız peşinde koşacağımı sanmıyorum. yeleğim kaskım dizligim her zaman üzerimde olcak ve bilinçli bi sürücü olarak çıkıcam trafiğe ilginiz için teşekkürler arkadaşlar. zaten dediğim gibi günde en az 50 km yol kat edicem. hergün bu şekilde olursa tecrübe edinebileceğime inanıyorum. çok teşekkürler arkadaşlar =))
    Bu ne demek?

Kardeşim bu adamın eğitmen olduğuna dair bir belgesi var mı?

Eğitim sırasında başına gelebilecek bir kazada müdahale edecek yetkinliğe ve bilgiye sahip mi?

Kullanmak istediğin motor oyuncak değil, 600 cc' lik oldukça seri ve hata affetmeyecek cinsten bir motosiklet.

Uygun, müsait yerler var ne demek ayrıca? Neye göre kime göre müsait. Bir eğitmen tek sınıfta motorlara eğitim vermez tüm kullanıcılara hitap eder.

Bence böyle bir maceraya girme git adam bir kurumdan al eğitimini. Önce trafiğe kapalı alanda hakimiyet eğitimini al sonrasında yol eğitimini al tamamla. O tam koruma ekipmanları seni en fazla 70 km. hıza kadar korur sonrasında ALLAH' tan başka kimse koruyamaz seni. Ekipmanlarına güvenme o kadar eğitim al. Hızla işim yok dediğim motosikletin egzoz sesi 65 yaşındaki eski motorcu amcaları bile gaza getiriyor, yolda yapılacak en ufak tahrike kapılmayacağını garantisini verebilecek misin? Hele eğitimsiz ve acemi bir zamanında.

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:54 ----------

Alıntı Phoenixs adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    600rr 310-320 yapar hocam aslında zorla bence sorun olmaz
    Standart hali ile hangi 600RR 300' ü yakalamış çok merak ediyorum

600F olmasın o ?

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
    güvenyahya bunu beğendi.
    GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
    HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...

Konu başlığına bakarsak < Acil ölmem gerekiyor > diyorsun yani

jedilight - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    150zc+mcx>Gt250R>954RR
    Al kardesim, dene bi, kendine guveniyosan al. Riskli alet ve bunun farkindasin, limitlerini kendin ayarlayip kullanacaksin. Gereksiz yere risk almazsan, adam gibi surersen bisey olmaz.

Ama sunu da bil, kademe kademe gelmis, yillardir on binlerce km tecrubesi olan biri gibi de suremezsin. Cevrenin limitlerini ve motorun limitlerini kolay kolay ogrenemezsin.

Alıntı jedilight adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gereksiz yere risk almazsan, adam gibi surersen bisey olmaz..
    Mesajınızı cımbızla çekmiş gibi olmayım ama daha racing oturuş pozisyonuna alışkın olmayan birisi cbf150 den şak diye 600cc ye zıplarsa Bişey olmaması anormal gözüküyor.. Sonuçta 200küsür kilo ve gidon turu dar olan bir motor kullanacak ve cbf150 ile bile kazalar yapmış bi insandan bahsediyoruz...
    Ayrıca 600cc makine ile limitleri ayarlaması bence imkansız..
    Sadık1453 bunu beğendi.

hamzarat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F700GS
    Arkadaslar kimseyi yermek gibi bir amacim olmamakla birlikte birsey soylemek istiyorum.bazi insanlara laf anlatilir, bazilarina anlatilamaz.ve bu arkadas su 3-5 satirlik yazisindan anlasilacagi uzere kesinlikle laf dinleyecek ve tecrubelere kulak acacak bir arkadasimiz degil.288 km hiz yaparak(maasallah) gerekli adrenalini bunyeye almis,artik kimseyi dinlemez.
    Bence kimse kendini bos yere hirpalamasin ve bu arkadasimiza 600rr konusunda bol sans dilesin.hakkinda hayirlisi olsun arkadasim.

zaten eskisi gibi hız peşinde koşacağımı sanmıyorum.
    Eskisi gibi hız peşinde koşacağınızı bende sanmıyorum. Sadece 288km/h yapmışsınız ...Buda bence hız değil sonuçta millet 320 yapıyor dimi ??

Ayrıca 288km/h hız yaptığınıza asla ama asla inanmıyorum.

hızlı gitmeyi seviyorum.
    zaten eskisi gibi hız peşinde koşacağımı sanmıyorum.

bu nasıl bir çelişki hocam ??

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)