Cbr 600 rr yardim acil arkadaşlar...
Reklamlar
-
bydangerous adlı üyeden alıntı
Iyi günler herkese arkadaslar. 2-3 sene once motosiklet surus hayatina cbf 150 ile basladim direk. Is geregi ortalama 1 yil kadar kuryecilik yaptim diyebilirim. Ama daha sonra ufak tefek dusmelerim oldu ve motosikleti sattim. Bu aralar tekrar bi alevlenme bi ask başladı icimde CBR600RR a karşı ve sanirim bikaç gun icinde full aksesuarli alcam. Fakat daha once sadece 3 kez surdum bu tarz motorlari ve ilk surusum sadece 100mt oldu (600 rr )diger gun kiraladim (1000RR 600LUK yoktu
) ortalama 300 400 tl benzine para harcadım tum gece gundz surdum ilk surusumdu diyebilirim 288 kmh yaptim. On kaldirma akrobasi filan isim olmaz ama hızlı gitmeyi seviyorum. Ortalama 2 haftadir da ders alabilecegim yerler bakıyorum fakat oyle bi yer yok. Bu yuzden videolari izliyorum forumlari ve yorumlari okuyorum şimdilik. Sizce CBR600RR icin cok fazla zamana ihtiyacim var mi. Hergun en az 50 km yol yapacagim da garanti bu bana yeterli mi. Hem ogrenip hem kendimi gelistirebilirmiyim ve hirsli birisiyim. Asiri fazla istiyorum bu motoru... yorumlarinizi esirgemezseniz cok tsk edrrim.. herkese iyi forumlar..
Hocam öncelikle yaşınız kaç?
600RR son hızı 250-260 diye biliyorum. Yanılıyorsam lütfen bilgili arkadaşlar düzeltsin.
Ayrıca yeterli tecrüben var gibi gözüküyor ama tek eksiğin eğitim.
Ben 32 yaşındayım, 7 ay önce ehliyet alıp direk 600RR ile başladım ama hem başka motorlarla hem de kendi motorumla toplam 15 saatlik eğitim aldım GİS AKADEMİ'de.
Tabiiki bu eğitimler trafiğe kapalı alandaydı.
Pamuk, helva muhabbetlerine aldırma. İş senin bileğinde bitiyor. Gerçi sen hızı seviyorsun sanırım. Ben daha 7 aydır henüz 160-170'i geçmedim ki o da bi kere gördüm o hızı gece E5'te. Hatta arkadaşlarım o gece o yolda 280-290 kilit yapıp gittiler, ben en arkadan tın tın gidiyorum, onlar uzadılar gittiler kaybettim.
Benim istanbul içi ortalama hızım 100-120 civarında.
Sözün özü bilinçli ve eğitimli kullanıcı olmak şart.
Reklamlar
-
kesinlikle katılıyorum son cümleye ..
redmachine adlı üyeden alıntı
Hocam öncelikle yaşınız kaç?
600RR son hızı 250-260 diye biliyorum. Yanılıyorsam lütfen bilgili arkadaşlar düzeltsin.
Ayrıca yeterli tecrüben var gibi gözüküyor ama tek eksiğin eğitim.
Ben 32 yaşındayım, 7 ay önce ehliyet alıp direk 600RR ile başladım ama hem başka motorlarla hem de kendi motorumla toplam 15 saatlik eğitim aldım GİS AKADEMİ'de.
Tabiiki bu eğitimler trafiğe kapalı alandaydı.
Pamuk, helva muhabbetlerine aldırma. İş senin bileğinde bitiyor. Gerçi sen hızı seviyorsun sanırım. Ben daha 7 aydır henüz 160-170'i geçmedim ki o da bi kere gördüm o hızı gece E5'te. Hatta arkadaşlarım o gece o yolda 280-290 kilit yapıp gittiler, ben en arkadan tın tın gidiyorum, onlar uzadılar gittiler kaybettim.
Benim istanbul içi ortalama hızım 100-120 civarında.
Sözün özü bilinçli ve eğitimli kullanıcı olmak şart.
-
275-85 arasıdır son hız.
-
275 km yi geçmez. ayrıca önemli olan son sürat'e ulaşmak değildir. ss motor türlerinin en tehlikelisidir yarı yolda seni bırakabilir dikkatli ol işi şansa bırakma
-
DKN adlı üyeden alıntı
275 km yi geçmez. ayrıca önemli olan son sürat'e ulaşmak değildir. ss motor türlerinin en tehlikelisidir yarı yolda seni bırakabilir dikkatli ol işi şansa bırakma
Bu yoruma katılmıyorum... Stock RR 283 km görür. (Rüzgarsız hava-düz yol)
Bir kaç ekleme ile bu rakam artabilir..
Yurt dışındayım, mesajdan ulaşın.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)