Kafada kask yok tek teker?
Kime neyi ispatlıyorsunuz?
Yeni motorunuz hayırlı olsun umarım kaza görmezsiniz, çünkü bu kafayla son kazanız olur gibi.
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
Kafada kask yok tek teker?
Kime neyi ispatlıyorsunuz?
Yeni motorunuz hayırlı olsun umarım kaza görmezsiniz, çünkü bu kafayla son kazanız olur gibi.
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
Hayırlı olsun.
Allah kaza, bela vermesin inşallah.
motorlar gelip gecer ilk önce kendi guvenlimiz ve herkeze örnek olucak davranıslar lutfen
Saygılar...
Hayırlı olsun,güle güle kullanın. Buarada herkeste bir ahkam kesme bilmişlik vs. Adam senelerce kullanmış motoru belli, bir kişi yazmış işte kaskını takf alan ne boş boğazlık yapıp duruyorsunuz hala.
Yok kaza yaparsan falan filan size ne kardeşim, adam bilmiyormu sanki 50km hızla kafayı çarpsa kafatasının parçalanıp öleceğini, o kadar motosıkle kullanmış, öyle poz vermekten hoşlanmış ve hatıra olarak çektirmiş ilk hatırası son hatırası ego tatmininizi arkadaşın üzerinde çıkarmayın.
Kaza oluncada ben dedimbak oldu durumuda şurada özetleniyor:
Ben sana demiştim” cümlesini çok kullanan insanlar kendi hayatlarına karşı korkak ve sorumsuzken, başkalarının hayatlarına karşı ilgili ve müdahalecidirler. Eğer birine “ben sana demiştim” diyerek başlayan ve yaptığının yanlış olduğunu, sizi dinlemesi gerektiğini ima eden cümleler kuruyorsanız, bilin ki o sizden bir adım öndedir. Çünkü her ne kadar beğenmeseniz de, belli ki diğeri harekete geçmiş ve bir şeyler yapmıştır. Çok laf edip ahkam kesenin değil, cesaret edip harekete geçenin hayatı ileri doğru yol alır.
Tülay KÖK
www.tulaykok.com
İyice uyuz olmaya başladım bu tiplere, hadi bi gidin be başımızdan.
Buda benden olsun
Link : https://www.facebook.com/erkanozyurtt?ref=tn_tnmn
Kaskınız ne marka? Nasıl olsa kullanmıyorsunuz... İlk günkü gibi alayım.
http://www.gunceltrend.com Binicem üstüne... Vurucam kırbacı!
arkadaş yazmış zaten resim amaçlı kask takmadım diye uzatacak bi konu yok aslında laf vurmanın alemi de yok hayırlı olsun yeni makinanız suzuki ile yamaha yı kıyaslayıp + ve - lerini anlatır mısınız ?
Hayırlı olsun kazasız belasız
Çok arayacaksınız gixxerı
Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)
hayırlısı olsun darısı başımıza ...
yeni motor heyecanı demiş zaten...azıcıkta görmeyin artık...normalde öyle kullanmaz(umarım)
hayırlı olsun...allah kaza bela vermesin...
Allah güle güle kazasiz binmeyi nasip etsin cümlemize
Arkadaşım boş boğazlılık, ego fln döktürüyosun ama bu kask yüzünden kaç analar göz yaşı döktü ve kaç arkadaşımızı kendi ellerimizle toprağa verdik.
Arkadaş takmak istemiyorsa takmasın fakat bu foruma tek tekerdeyken öyle bir fotoğraf koyarsa tepkiyi hemen görecektir. Çünkü biz bu işe yeni başlayan taze sürücülerin full ekipmanla bu işe gönül vermelerini istiyoruz. Eğer bu işi seviyorlarsa bununda gerekli ve ciddi birşey olduğunu göstermeye çalışıyoruz.
Ama çoğu kişi bu konuda bukadar hassasken senin gibi 2-3 kişi çıkıp bişey olmaz şimdilik , adam zaten tecrübe konuşturuyor gibi şeyler söylerse, bi çuval incir ziyan olur.
Yanlış anlama ama yakınlarını kask yüzünden kaybeden ve bu konuda gerçekten çok hassas insanlar var.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)