Motosiklet'i Test Etmek İsteyip Vermeyince Başlayan Hikayeler
Reklamlar
-
Şuana kadar bir değil iki değil birçok kişide yaşadım bu muhabbeti. Karşımdakilerde 15-16 yaşında çocuk değil. Birçoğu gelmiş 30-35 yaşına. Şurdan şuraya gidiyim diye başlıyor genelde muhabbetler. Aman Allah'ım vermeyince bir başlıyor anlatmaya yok geçen almış "X" abisinin z800'ü köklemiş gazı. 2 zamanlı Gasgas ile şelaleye karşı tırmanmış. Yok efendim A noktasından B noktasına tek teker gidermiş. Ha bide bunların bende alıcam bunlar bir tane versiyonları var Anlamadığım şey bu sadece bizim yörenin insanlarına has birşey mi yoksa herkesin başına geliyor mu böyle benim gibi ?
Reklamlar
-
motor sürüşüne emin olmadığım kimselere vermem. hatırlarım bi keresinde adam aldı sürüyo ama nasıl sürüyo, peşinden koşarak takip etmiştim öyle sürüyo :D
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
-
birde şu var bende binlik vardı
-
Trip atan mı dersin. Lan Mal canın yongası! Vermek istemıyorum ısrarla ıstiyor. sie git kendı motoruna bın yahu.
-
Ne başkasının motorunu sürerim,ne de kendi motorumu başkasına veririm..
-
ben aşkıma kimseyi bindirmem şeklinde bir kelime espirisiyle geçiştiriyorum banane lan isterse ömrü motor üstünde geçsin ben emin olmadıktan sonra binemez. Not: İzmir MT ye serbest
-
İlk defa gördüğüm adam ilk önce üstüne oturabilirmiyim diyor sonra bir tur atabilirmiyim. 25Bin TL yi masaya koy sonra nereye gidiyorsan git diyorum, bozuluyorlar.
-
xanka adlı üyeden alıntı
birde şu var bende binlik vardı
vay be, yalnız değilmişim
-abi bi deniyim?
+olmaz
-neden?
+düşersin müşersin, düşmesen de vermek istemiyorum.
-düşmem abi ben de binlik vardı, bizimkiler istemedi sattım, bu kaçlık?
+200
-ohoOo bende 650lik falan sanmıştım.
ulen bre dingil, aks binlik motora biniyordunda 600lük ile 200lük farkını anlayamıyor musun.
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
-
Ben ehliyetin varsa vereyim derim geçerim. Konya'da millette ehliyet yok , veya benim etrafımdakilerde. Bu sebeple vermem...
Amaaaaa
Motoru test ettirmeyen Honda Bayii veya Mondial , Falcon Bayilerimiz var Konya'da
Motorun sadece üzerine oturup
"Nasıl iyimi?" sorusuna cevap vermemizi isteyen adamlar var. korkunç...
-
Bu modellerin çoğu, çok yüksek süratlerle kaza yapıp ölümden dönüp tövbe etmiştir.
Ruhsatta adımın yazdığı hiç bir şeyi kimseye vermem. Kaza bela olur kaça gider polise ruhsata adı yazana gelir kimseye anlatamazsın derdini.
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
-
Arkadaşlar aynı durum benim başında şuan, ilk motorumu 3 hafta önce aldım, boş bir alanda biniyorum alıştırma amacıyla, arkadaşlarımın neredeyse hepsi geitrde binelim diyor, kullanmayı biliyomusun diye sorunca 'skuter kullandık işte yaaaa' diye cevap veriyorlar. Bu gidişle alınan darılan arkadaşlarım olacak.
-
-
sonunda tribe dönen konuşmalar
[IMG][/IMG]
-
Abicim bu olay sizin karşınızdakiyle samimiyetinize bağlı.
Şimdi alper veya cem istese motoru veririm. Kazamı yaptı ? Canın sağolsun kardeşim, cana geleceğine mala gelsin.
Ama daha dünkü bok veya hödüğün birisi gelipte; Abey bi tur atabilirmiyim derse has.. diyeceksiniz. Oda mesafesini ayarlayacak size karşı.
Bu hayatta "HAYIR" demeye başladığınız zaman kazanırsınız... Unutmayın.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)