MONDİAL Z-one HAKKINDA BİLDİKLERİNİ VE ÖNİZLENİMLERİNi senin bizimle paylaşman gerekiyor
180'lik ile arasında 300tl var. aynı tarz kullanımda yakıt farkı olmaz bence. elin altında bir beygir fazla olması tercih edilir yani bu hacimlerde. zongshen motoru diye okumuştum, doğru mu bilmiyorum. pahalı diyen olabilir ama bence 180lik motor için uygun fiyatı var.
yaza 180 z one s almayı düşünüyorum bu motor nasıl sevdinmi titreşim varmı yakıtı nasıl sesi falan bi videosunu çeksene
Aynen hocam çok bilgi lazım bu motosiklet hakkında. Tip olarak çok hoşuma gitti. Yardımcı olursanız çok makbule geçer. Işığımız sizsiniz
Hala resim video vs gelmedi unuttunmu bizi mübarek ?
Ben motorumdan çok memnunum henuz 500 km de Dizayn olarak suzuki inozumaua benziyo dijital gösterge, ledli stop ve sinyaller gündüz dahi daha iyi görūnmesini saglıyo 150cc segmentinde ve fiyatında en yakışıklı motor diyebilirim. Sormak istediklerinizi iletirseniz cevaplamaya calisirim
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:23 ----------
ReSimler yarın yüklenecektir arkadaslar bi kardesim sele boyunu sormustu sele boyu gayet güzel benim boyum 1.70 olmasına ragmen rahat bir sekilde ayaklarınız yere degiyor titresim belirli bir devirden sonra azda olsa oluyo
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:34 ----------
Yakıt tüketimi çok az 70tl ye fulleyip 470 km yol yaptim ve hala tek çizgi yakıt vardı
Görüntüsü çok hoş baya hoşuma gitti. Kullanıcı yorumları oturmaya başladıktan sonra düşünülebilir
çok iyi ya kazasız belasız..
amin cümlemize allah kaza bela vermesin arkadaşlar..
Hayirli olsun. Kazasiz belasiz kullanin insallah. Z-One S modelindeki sticker imsi boyadan dolayi bu model daha cok hosuma gidiyordu. Fotograflarda da masallah dedirtiyor kendine.
inazumaya benziyor
çok güzel makine, denemeyi çok istiyorum çevremden biri alsa keşke
Konuya Mondial 150 Z-One Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı 'ndan devam edebilirsiniz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)