slm arkadaşla iddaya girdik 2006 ybrsi war opel vectrayı çekerim dedi vectra 1300 kg sizce çekebilir mi?
slm arkadaşla iddaya girdik 2006 ybrsi war opel vectrayı çekerim dedi vectra 1300 kg sizce çekebilir mi?
çekemez,motorun önü kalkacak gibi olur ama çekemez.iddiaya gir kesin kazanacaksın
müneccim miyim neyim yavv
Mümkün değil...
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Opel Vectra'yı ben bile çekerim
yok daha neler. ybr onu nasıl çeksin
çeker bence, niye çekmesin?
halat bağlayıp dişiyle araba çeken adamlar var
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
Dooru dişiyle kulağıyla çekenler kaç beygir, ybr kaç beygir çeker bence...
O adamların beygiri,ybrden daha fazlaBeygir gibi adamlar onlarTren çeken uçak çeken adamlarda var zaten onlar ayrı bi katagoride...lespaul_84 adlı üyeden alıntı
alla alla cidden çekebilir mi acaba
çekmeye kalkışırsanız resim video isteriz
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
çeker abi insan çekebiliyor o neden çekemesin. İlk hareketi başlatabildi mi tamamdır gerisi. İlk harekette teknik ister biraz denemek lazım.
AMA neresine bağlayacaksın Ybr'nin. YBR arkasında adam varken bile kafa kaldırıyor dikkatli olun derim. motorun yarısı arabanın önüne bağlı kalmasın sonsuza kadar.
Bence tahmini bırakalım deneyin yazın hadi bekliyoruz.
Sadobey
yorum yapamam çünük motorun durumunu bilmiyorum
0 rh(+) Rüzgarın hissetmek ve iki teker üzerinde olmak kadar keyifli ne var şu hayatta
ybr arabayı çeker,siz yalnış anlıyosunuz tamam araba 1300 kg da ama tekerlekler olduğu için yere yaptığı basınç atıyorum 500 km dır.bence ybr çeker.
Fazla zorlama...
[FONT="Georgia"][FONT="Verdana"][B][COLOR="Blue"][SIZE="2"]Biliyorsan konuş,ibret alsınlar.Bilmiyorsan sus, adam sansınlar..[FONT="Georgia"][/FONT][/SIZE][/COLOR][/B][/FONT][/FONT]
çeker abi nolcak ybr yide iyice dandik motor yaptınız nie çekmesin.ama yazık motora tabi orası başka....
B rh +(pozitif)
Tek kişi ile arka teker patiye düşebilir. Ağır bir artçı nın olması lazım. Düz bir yolda çeker. Hamde rahat çeker. Düz yolda hiç mi araba itmediniz, önemli olan vectrayı yerinden hareket ettirmesi.
-Bununla ilgili olmayacak ama video var :
araçta kendiden büyük bir karavanı çekmeye çalışıyor...
[MEDIA=352,240,0]http://s154906272.onlinehome.us/Cartrailer.swf[/MEDIA]
http://www.steelcitysfinest.com/CarTrailer.htm
Otomot.NET Kurucusu - Tamindir.com Çalışanı - Siyahinazuma.com sahibi
bence ybr vectrayı değil olduğu yerde patinaj çeker
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)