2006 ybr opel vectra çekebilir mi?
Reklamlar
-
ybrini durumu süper motor iyi ama bence motor ya önü kalkar yada motor durduğu yerde patiye kalır gibi geliyor bana ama bide başka bi yönden bakında ben tek başıma itebiliyorum arabayı ybrnin hayli hayli çekmesi lazım bu yüzden bizim denememiz gerekiyor
Reklamlar
-
sizi bilmem ama, benim motorum tırı bile çeker. " Alırım anahtarınızı "
-
iniş anağı olur neden olmasın
-
senin motorla kıyaslama benim motorumu. seninki iniş anağı çekebilir, ama benimki iniş yukarı çeker Allahın izniyle. hadi bismillah.
bu arada, forumdaki bütün arkadaşlara hayırlı sabahlar diyeyim
-
arkadaşlar ybr yi bilmem ama benim arkadaşım gözümün önünde reno 12 toros u kağıthane den ayazağa na kadar çekti morotu ise şu eski model rus yapımı PLANET-5 !
-
bir sinek bir kurbağayı nasıl çekerse o da çeker Seyredin görün http://www.steelcitysfinest.com/VWFrog.htm
-
serkoner adlı üyeden alıntı
sizi bilmem ama, benim motorum tırı bile çeker. " Alırım anahtarınızı "
sizin gibi gençleri pistlerde görmek isteriz
"İnsanların sizden neler beklediği değil, sizin kendinizden neler beklediğiniz önemlidir." N.F.ERES
-
-
slm sahsen 950 kg reno europa' yaklasık 100 mt duz yolda cektik. bence kazanacaksın ama mesafeyi uzun secme
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Motoru stop etmemek için yarım debriyaj halde gaz vermekten dolayı debriyajın yarısı biter herhalde.
-
valla yb-R me kıyabilsem denerdim ama kıyamam yazıktır ayrıca serkonere katılıyorum herkese selamlar marmaristen
-
Allah çektirmesin
-
hadi bee
rampa asagı mı???? cekeri 400 kg max.
[I][SIZE="2"][/SIZE][/I]ÇOKCA ZEWK;ÇOKCA PARA İLE OLUR..
-
çeker çekmesine ama max 50-60 görürsün.. ve motor şişer+motoru yersin..
-
burak89izmir adlı üyeden alıntı
bence vectra ybr yi ceker
Helal be kim tutar seni !
Bence ilk birileri Vectrayı iterek ilk hareketini versin ybr 30 bile yapar.
Düz yolda !
-
ilk harekete gerek bile yok hoca.. 12 beygirin 2 hatta 3 insandan daha güçlü olduğu ortada.. bence sorunsuz çeker..
-
ilk hareketi aldıktan sonra yavaş da olsa çekebilir ama durur vaziyette ilk kalkış önemli. biraz zor gözüküyor.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
-
Çeker ama 100 mt. falan yani bir kere hareket ettirdikten sonra zaten çeker. İlk kalkarken debriyajın elinde kalmazsa gerisi kolay birde yokuş yukarı hiç şansı yok
2004 Gümüş BurgmAN400 - O artık yok >>> 2006 GSX600F Çirkin Kral - O da artık yok >>2007 MAJESTY 400
>> 2023 DL800 SE
Çakma Vstrom
-
bence ilk hareketten sonra gerisi sorun olmaz, ama debriyaj problemi var, zaten 20 ye kadar çıkınca çekmene gerek olmaz araba kendi kendine 25 - 35 metre sürüklenir.
Ha bu arada iddaya girdiğin eleman arabanın içinde olup frene az basar veya elfirenini biraz çekerse hiç şansın kalmaz.
-
arkadaşlar çekse iyi bide sürat yapar çünkü biz kınetıc scooterla doğan l çekmiştik ama biraz iniş gibiydi yol
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler