Hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesinnnnn.
Hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesinnnnn.
Hayırlı olsun dostum, çok güzel bir seçim yapmışsın. Cama siyah film çekip güzelliğine güzellik katabilirsin
Waşşş güle güle kullan birader...
http://www.gunceltrend.com Binicem üstüne... Vurucam kırbacı!
güle güle kullan kırmızı cidden yakışıyor cbr a bu sabah gördüm keşke kırmızı baksaydım dedim ama bulması biraz zor galiba 2.elde
Allah tekerini düz bastırsın... Kazasız sürüşler...
Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanırsın işallah.
Yalnız kafana kask takmadan anahtarı kontağa bile sokma. Düşük süratlerde bir şekilde kaza yapıp hayatını yitirenleri az duymadık forumlarda. Lütfen ''bir şey olmaz.'' mantığıyla hareket etme.
Maşallah ALLAH nazardan kazadan beladan korusun inşallah.
Maşallah Allah kaza bela ceza göstermesin ödeme kolaylığı versin hayırlı uğurlu olsun
Hayırlı olsun tekerın düz bassın
Hayırlı olsun kardeşim. ALLAH kaza bela vermesin.
kardeşim hayırlı uğurlu olsun ben de CBR125 düşünüyorum lakin küçük kalır mı görüntü olarak diye düşünmeden edemiyorum, senin boy ve kilo nedir yazar mısın sende güzel durmuş motor
Hayırlı olsun kardeşim Allah kaza beladan uzak tutsun..
Amin .
kazasız belasız inşallah.
güle güle kullan kask mont dizlik eldiven bot 5lisiyle fotoğraflarını bekliyoruz böyle sürme.
ooo CBR 125 alırım bi dal
şaka bir yana hayırlı olsun bende 1 ay oldu alalı havalar yağışlı malum :( binemiyoruz hala.
hayırlı olsun kazasız belasız kullanmak nasip olur sana ve bizlere diyelim
hayırlı olsun kardeşim kazasız belasız sürüşler... yanlız selektör düğmesini sinyalin ustunde gorunce şok oldum o nedir ya oyle ?
172 -173boy 73- 74 kilo usta
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:01 ----------
Arkadaşlarım abilerim çok tesekkur ederim.Kask mont dizlik eldiven hepsi tamam bu ilk fotoğraflar Allah hepimize nasip etsin.331km devirdim hayirlisiyla
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:03 ----------
Neden ustam daha mi farklı 250cc de hic oralari kurcalamadim 250de
telefonda hayırlı olsun yazmak zor oluyor bu yüzden bilgisayara geçince yazarım
Hayirli olsun gule gule kullan allah kaza bela vermesin, ama bi nazarlik tak sen tak kirmizi nede olsa.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)