Granajın asfalt görmesin kazasız belasız.En güzel rengi bence...
Granajın asfalt görmesin kazasız belasız.En güzel rengi bence...
Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)
hayırlı uğur lu olsun allah kaza bela vermesin
Hayırlı olsun Allah kazasız sürüşler nasip etsin. Yedek anahtarı eve bırakmayı unutma kaybedersin ikisini birden dikkat et.
konuyu yanlış yere açmıssın bu arada
Hayırlısı olsun.. Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle..
güle güle kullanın, motorunuz hayırlı olsun
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
Hay maşallah
Kask, korumalı mont, dizlik yada korumalı pantolon, eldiven olmadan binmeyesin..
Hayırlı olsun hocam
Bende 1 ay önce 2014 cbr 125r aldım. fabrika çıkış lastikleri IRC Road Winner RX-01. Acaba bu lastik nasıl bilen var mı?
www.amazon.com/IRC-Road-Winner-RX-01-Tire/dp/B0068EPHDC/ref=sr_1_1?s=automotive&ie=UTF8&qid=1397686642&sr= 1-1&keywords=irc+rear+tire
Hayırlı olsun, tekerin daima düz bassın inşallah.
hayırlı olsun. Allah kezasız belasız sürmeyi nasip etsin. bana söyleneni bende sana söyliyim küçük cc nin keyfini çıkartmadan büyüğe geçme hem tecrübe hem benzin olarak :D
Aynen öyle oldu )
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:27 ----------
Nasipse 1hafta icinde full ekipmanla karsinizdayim
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:29 ----------
Teker isine daha karar veremedim.yaza doğru belki olabilir ama su an para benim olmadigi için bilmiyorum zor olabilir daha 17yasinda malum baba parası
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:31 ----------
Son derece haklisiniz o yüzden bende çok hemen ekipmanları toplayacagim
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:33 ----------
Gönlümde beyaz vardı ama görünce kalbimi caldi kirmizi
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:35 ----------
8.400liste fiyatı 300tl ruhsat işlemi vs.İnşallah sanada nasip olur ben 1.5yil bekledim
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:37 ----------
Sadaka vereceğim. Otopark sansim 0 maalesef yok çünkü artik kapalı bi yer ayarlama cabasindayim
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:39 ----------
Hemen takmak lazim bence de )
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:41 ----------
En az 1.5yil kullanacağım inşallah
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:43 ----------
Allah hepinizden razi olsun herkesin tekeri düz deposu dolu başı dik olsun inşallah.Dediklerinizin hepsine harfiyen dikkat edeceğim Allah motor isteyenlere farklı model büyük cc isteyenlere kisaca herkese gönlünce olana kavusmayi nasip etsin Çok sagolun abilerim kardeşlerim
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:45 ----------
Videoyu en kisa surede izleyeceğim
Hayırlı olsun.
Allah kazadan, beladan saklasın.
Güle güle kullanın.
Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanırsın inş.
Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin
Hayırlı olsun,koruma ekipmanlarını unutma.
Hayırlı olsun güle güle kazasız belasız günlerde kullan.
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
Hayırlı olsun,güle güle kullan...
hayırlısı olsun allah kza beladan korusun kardeşim
hayırlı olsun
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)