her an herşey olabilir süprizlere karşı uyanık olalım !!!
Reklamlar
-
helede istanbulda yaşıyorsanız dahada fazla !!!
örn bazen trafikte önünüzdeki araç aniden durabilir hazırlıklı olmak lazım buna o yüzden takip mesafesini ihmal etmeyelim bakıyorum göt göte gidiyolar .bazen benim dibime kadar giren araçlar oluyor yol verin yada uzayın gidin. dibinize kadar giren aracı önemseyin siz aniden fren yaparsanız o arkanızdaki araç durabilecekmi ?
geçen gün kasis vardı ben durdum kasiste yavaşladım arkamdan gelen taksi kasisi göremediği için az kalsın dokunduruyordu. özellikle kasislere geldiğimizde yavaşlarken gözümüz arkada olsun sadece tavsiye !!!
Reklamlar
-
Daha önce de izlemiştim harika bir video yapmışlar gerçekten
Patates tarlası gibi yollarımızda yapılan hız kadar anlamsız ve tehlikeli bir şey yok malesef fakat ülkemiz bunun bilincinde değil.
https://www.facebook.com/cenk.toker.3
Mail:cenktoker@windowslive.com[/COLOR][/I][/B]
-
Sen fren mesafesi bırakırsın, zıpçıktı biri "aha boş yer gördüm" deyip 2 cm yanından kırarak önüne atlar
-
draggy adlı üyeden alıntı
Sen fren mesafesi bırakırsın, zıpçıktı biri "aha boş yer gördüm" deyip 2 cm yanından kırarak önüne atlar
ortadan gitmek lazım seridin cukurlardada slalom ile kurtulcaz gercı bu magandalara ortadan gıtsende bu sefer yanlardan girmeye calısıyorlar
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)