süper sport modelinden öneri verecek
Reklamlar
-
Öncelikle selamlar ben yeni süper sport almak istiyorum yanlız egzoz sesi iyi ve küçük yani taşıyabilecegim şekilde almak istiyorum boyun 1.70 15 yaşındayım Cup ve debriyajli kullanıyorum motosiklet e karşı ayrı bir ilgim var yamaha yzf R125 nasıl olur önerilerinizi rica ediyorum.
Reklamlar
-
-
niyazi42 adlı üyeden alıntı
Öncelikle selamlar ben yeni süper sport almak istiyorum yanlız egzoz sesi iyi ve küçük yani taşıyabilecegim şekilde almak istiyorum boyun 1.70 15 yaşındayım Cup ve debriyajli kullanıyorum motosiklet e karşı ayrı bir ilgim var yamaha yzf R125 nasıl olur önerilerinizi rica ediyorum.
önce yaşını tamamlayıp ehliyet alsan daha iyi olur
-
Kızlara hava yapacan dimi
-
-
kardeşim iyi güzel de daha yaşın 15. Belki de alacalsın motoru başına Allah korusun kötü bişi gelcek veya belki bir ceza yiyeceksin motordan da soğuyabilirsin. Ehliyetine 2 sene var. Bence bekle çünkü şimdi yzf r125 alırsan zevkini yaşayamıcaksın.
-
Ehliyet sorun değil çünkü ilçede bineceğim trafik sorun degil
-
Hoşgeldin adminim kızlarıda sevmiyomuşun fddfg
-
Yok biraz gözü karalik var ehliyeti cezayı hiç sıkıntı etmiyorum.
-
Yzf 125 al, virajda yatır grenaj masrafın 600 tl çıksın o zaman kızları mı sevmiyon yoksa motorları mı anlaşılır
-
Yok kızları sevmiyorum
Beğenmedim mısralarını
Çöpe dökerim doğum günü pastalarını
Sosis dana eti
Dananın ki 5e katlar senin pipeti
Yurt dışındayım, mesajdan ulaşın.
-
Ewet asdf
-
ilçede insan yok evet haklısın bir çocuk önüne falan çıkamaz zaten imkanı yok
-
Anlamadim şehir içinde 150 ile gidecek degiliz
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:54 ----------
Yani kotumu
-
Ben diyorum size adminler sıkıldıkça böyle başlıklar açıyor diye Yaş 15 ehliyet ceza sorun değil ba ba ba :D
-
Yok kızları sevmiyorum
merak etme genco burada eşcinsellere de saygı duyarız
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
-
Yav BEN AÇIK egzoz çelikle ceza yemedim yesem ne olacak yazsa kasktan yazar
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:19 ----------
BIZ AĞIR DAŞ YERİNDE BELLİ OLUR turundeniz k*vatlarla z*nalarla isimiz OLMAZ KIRIK kovalamayiz
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:21 ----------
Biz ilin namusuna göz dikmeyiz
-
Kaskta mı takmıyosun yoksa güzel kardeşim,yapma etme...
-
-
Yok takmiyom
Bu olmadı işte,uzun yıllar motosiklet kullanmak istiyorsan kask ve koruma ekipmanlarını ihmal etme
Hani böyle aniden karşına çıkıyor ve göz göze geliyorsun ya, o an çok kötü oluyor insan. Heyecandan ne yapacağını şaşırıyor, ayakları titriyor...Sonuçta köpek bu ısırır falan...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler