Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Direksiyon sinav ucreti

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Kawasaki Ninja250r
    Beyler kursumdan 100 lira motosiklet direksiyon sinav ucreti istediler. Benim b sinifi ehliyetim var yani yazili sinava girmiycem sadece direksiyon var. Bu normal mi ? Bana biraz yuksek geldi ve internette 50 lira gibi bisey yaziyolar

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:05 ----------

Sinav harci demisler. Yok mu bilen

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    CRF 250 L
    sınav ücretleri 50 tl dir 50 tlsinide kurs talep ediyor git milli eğitime şikayet et bende bu parayı istiyorlar yasal değilde eğer sözleşmende böyle bir madde varsa zorlaşır durumun ama her halukarda öttürrüsün onları önce atar yaparlar bi şikayet dilekçesi yaz milli eğitimde o parayı almaya hakları yok mutlaka hakkını ara.

abeciMotoru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cb125E-SymWolf-Inazuma-XJ6 F
    sınav ücreti 50 Tl'dir, güncel bilgi.
    Motosikletimin üstü açık..
    https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber

erhnalbayrak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 150
    Merhaba

Bende motor ehliyeti almayı düşünüyoru, sizin gibi B ehliyetim var kurs ücreti ne kadar ve sınava ne zaman gireceksiniz bilgilendirebilir misiniz.

Kazasız sürüşler...

Motosikleti
    Kawasaki Ninja250r
    Simdi aradim direksiyon 100 yazili 50 dediler of

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:34 ----------

Kurs icin villa levente gittim 850 lira 8 saat motor ustunde egitim veriyolar

Motosikleti
    Mondial Zn125(2007)- Ktm Duke 250 (2017)
    arkadaşlar 100 Tl normal yazılı olursa üstüne 50 tl daha alıyolar,kasıt aramayı bırakın bence

Motosikleti
    Kawasaki Ninja250r
    Kasit aramak ne alaka hocam sonucta benim cebimden cikan bir para ve ben dogrusunu ariyorum. Artniyet yok burda.

lifespeed - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha r25 2017-honda activa S 2017
    ben direksiyon sınav ücreti 50 tl diye biliyorum. geçen ay arkadaşım için sormuştum bir sürücü kursuna. kursa ödeyeceğimiz fiyat 300 dedi, sınav parası içinde. ( B den a2-B ye ). yer İzmir.

Motosikleti
    HYOSUNG GT250 EFİ
    soyle bi durum var kurs parasi ne kadar onu ogrenmek lazim adam kurs 200 der ordan onu karsilar

bogusbill - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ehliyeti yeni aldım.

kursla ne kadara anlaşırsan, verdikleri eğitimin kalitesine göre 250 den 600 liraya kadar değişiyor, her yer farklı fiyat söyler.
    artı (b ehliyeti olanlar için yazılı sınava girmeden) direksiyon sınav harcı 50 tl verdim.

Levent. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbr 125 R
    Bendende 75 tl istediler. Resmi bir adreste 50 tl olarak yazıyormu.

YouSuffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XJ6N
    a2 ehliyete yazılıyorsanız ve b ehliyetınız yoksa 50 yazılı 50 direksiyon sınavı ücreti var. bende sizin gibi b ehliyetım var a2 direksiyona giricem bu yüzden 100 tl istiyorlar. kursun yapabılecegi birşey değil meb le alakalı. ve ben kursa değil direk meb için bankaya yatırdım 100tl miş.

berketan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Henüz yok
    2014 Direksiyon Sınav Ücreti 50 TL'dir arkadaşlar.Allta linkini verdim, milli eğitim bakanlığının yayımladığı belge.

http://ookgm.meb.gov.tr/meb_iys_dosy..._snavcreti.pdf

Motosikleti
    Kawasaki Ninja250r
    Alıntı YouSuffer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    a2 ehliyete yazılıyorsanız ve b ehliyetınız yoksa 50 yazılı 50 direksiyon sınavı ücreti var. bende sizin gibi b ehliyetım var a2 direksiyona giricem bu yüzden 100 tl istiyorlar. kursun yapabılecegi birşey değil meb le alakalı. ve ben kursa değil direk meb için bankaya yatırdım 100tl miş.
    Bizi mi kandiriyolar anlamadim meb de yaziyo arkadas link atmis bak

YouSuffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XJ6N
    Ben milli eğitimle görüştüğümde söylenen şey a2 yeni kayıt olmadıysanız 100 tl ücreti doğrudur dediler bankaya sordum onlarda 100 tl yatırıyorlar dediler. bilmiyorum bi saçmalık var bi yerde ama.

Motosikleti
    Mondial Zn125(2007)- Ktm Duke 250 (2017)
    Alıntı Onur Ozdemir adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kasit aramak ne alaka hocam sonucta benim cebimden cikan bir para ve ben dogrusunu ariyorum. Artniyet yok burda.
    ben yakın zamanda ehliyet aldım a2 için ve 100 tl belirlenen sınav harcı zaten bu para direk milli eğitim bakanlığı'na yatıyor.kurs para almıyor o paranın içinden

ben yaklaşık 5ay önce filan aldim a2ve b ehliyeti. Motosiklet için 100tl, araba için 100tl toplam 200tl direksiyon ücreti verdim =O

berketan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Henüz yok
    Arkadaşlar yukarıda link de verdim sınav ücreti 50 TL olarak belirlenmiş durumda, fazla isteyen kurs olursa bu belgeyi ibraz edin ve daha fazlasını vermeyeceğinizi söyleyin.

Eğer daha fazla isterlerse ve siz verirseniz de kurs tarafından kaşelenmiş imzalanmış bir şekilde direksiyon sınav ücreti olarak şu kadar lira kursiyerden alınmıştır diye bir belge alın, sonra da milli eğitim il/ilçe müdürlüğüne şikayet edin. Ben internetten bimer üzerinden şikayet yaptım ancak böyle bir belge almamıştım, verdiğim 80 liranın 30 lirasını da özel direksiyon dersi olarak göstermişler birşey yapamadım.

Levent. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbr 125 R
    Berketan bey teşekkür ederim, çok işime yarayacak.

ilk sınavda 80 kaldiğim için ikinci sınavda 100 verdim.

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)