otoparklara güvenmeyin arkadaşlarlar, çok ilgisizler biri girer kamyonete atar motoru götürür kimsenin ruhu duymaz. üye olduğunuz yerde mutlaka üyeliğinize belirten kart vs. birşeyiniz olsun. ayrıca motoru sabit bağlayabileceğiniz bir yer olmasıda avantajınıza olacaktır.
45 lira veriyorum bir de açık otopark zırt pırt brandayla uğraşıyorum.
ben cbr 250 r ı 1200 e kaskolattım bi düşün...
Kadıköy'deki başkent otopark 140TL + KDV istiyor motorlar için :S
Yer:Nisantası
Fiyat:225 TL
Cok mu pahalı evet ama motora haftanın 7 gunu binen bir bagımlı olarak sabah motorumu bıraktıgım yerde bulacagımı biliyorum.O yuzden varsın olsun diyorum
Motorun kaskosu var zaten.1000 tl ye groupama ya yaptırdım ilk aldıgımda.ama bu demek degil ki evin onune koyabilirim motoru rahatca.Motor gitse ne olacak kaskodan parayı alana kadar 2 ay motora binemeyecegim.Parasını da gectim.Her aksam yattıgımda motor yerindemi dusuncesiyle uyanmak istemiyorum.Yinede tesekkurler onerin icin.
gecen gece bi kahve içmek için indiğim kadıköyde arkadaşlara takılınca bira içmiş bulundum. eve motorla dönemeyeceğim için otoparka bıraktım. 12 saat için 20 tl ödedim. oturduğum sitede motor park yeri olduğu için sıkıntı yaşamıyorum
İstanbul kağıt hane ilçesi Gül tepe Harman tepe mahallesinde ikamet eden müstakil
kapalı motosiklet garajı arayan arkadaşlar benimle irtibata geçebilirler 0553 496
07 31
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:03 ----------
İstanbul Kağıt-hane ilçesi Gül-tepe Harman-tepe mahallesin de ikamet eden müstakil kapalı motosiklet garajı arayan arkadaşlar benimle irtibata geçebilirler 0553 496 07 31
motorsikletin çalınması riski yüzünden pahalı bir motorsiklet almak istemedim, kasko fiyatları 1.000 TL den başlıyor bildiğim kadaryıla..motorsiklet koyacak yerim yok, onun için mondial 150 mr aldım.. yakınlarda otoparkta yok..binanın yola bakan bahçesinde bir ağaca zincirle bağlıyorum, bir de alarm taktırdım, dokununca ötüyor, branda örtüyorum, sonra Allah'a emanet..otoparka aylık 70-100 TL para vermek abartı, 15 bin liralık motorum olsa belki diye düşünürüm ama 3-5 bin TL'lik motorlar için çok
O fiyata kasko niye yaptırmazsınız hiç anlamış değilim.
bir arkadaş paylaşmıştı yine bu forumda,
turkcell in araç konumu için bir hizmeti de var
http://www.turkcell.com.tr/cihazlar/aksesuarlar/turkcell-tam-burada#Aciklamalar
İstanbul Kağıthane ilçesi Gül tepe Harman tepe mahallesinde ikamet eden müstakil kapalı motosiklet garajı arayan arkadaşlar benimle irtibata geçebilirler 0553 496 07 31
Beşiktaş şair Nedim caddedinde aylık 130 liraya anlaştım az önce ve bıraktım. Kazık mı yedim arkadaşlar? Buralarda bi öneriniz var mı? Fulya da yakın sayılır?
evimin altında ki müstakil otomobil garajını motosiklet garajına çevirdim yıllık 500 tl ye bir arkadaşa verdim aylık 41 tl ye geliyor ama sizin oralar lüks semt olduğu için fiyatlar normal midir değil midir bilemem
sçs_alara
yav otoparkların adreslerinide tam açık adres yazında gelip çalalım olurmu ?
Arkadaşlar ben şöyle bir taktik düşündüm şimdi kışın motosiklet kullanmayan arkadaşlar var onlar için bu taktik. Bi taşımacılık firmasıyla anlaşın asansörlü sistemi olan. Asansörle balkonunuza çıkarın motosikleti. Bende yaza doğru bi motosiklet alıcam ve öyle yapıcam. Günlük kullanım/saklama içinde samimi olduğunuz bi esnafın falan dükkanına koyabilirsiniz kabul ederlerse belli bir ücret karşılığı falan.
En sağlamı kapalı otopark bende hem kasko var hemde otoparka bırakıyorum her gün giriş çıkış yapıyorum ayda 75 tl veriyorum üstelik ayda iki kerede motorumu yıkıyor para almadan
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)