Bu da benim Mobidik'im...
Bu da benim Mobidik'im...
Banane banane
Herkes güzel güzel çekinmiş, çekmiş, bende en kısa sürede çekip yükleyeceğim, canım çekti resmen.
Başka bir başlıkta bir arkadaşım fotoğraf istemişti, bende düldül'ün bu gece çektiğim fotoğraflarını atıyorum.
Biraz izlenimlerimi yazmak gerekirse, işte bu makinayla sağ şeritten ufak ufak, geze geze, etrafı göre göre takılıyorsun, 50cc'lik motosiklet gibi.
Düzde on numara, önü açık olmasından dolayı hem motosiklet zevkini tattırıyor, artı otomobile benzer kaportası olmasından dolayı insana ayrı bir güven duygusu veriyor.
Ama viraja geldi mi iş değişiyor En ufak bir dönemeçte harbiden tedirgin oluyorsun, çok sakat dönüşleri aletin yani.
Kitapçıkta yazan talimatı uygulamaya başladım, yani örneğin sola dönüyorsak, hızımızı düşürüyoruz, gidonu sola kıvırıyoruz, ters ayağımızla - yani sağ ayağımızla ATV'ye abanırken üst gövdemizi öne ve döndüğümüz yöne -yani sola- çaprazlama ittiriyoruz. (Sağ dönüşte de tam tersi). Bu talimat biraz işe yarıyor, daha güvenli hissediyorsun dönüşlerde ama dediğim gibi dönüşler harbiden sakat, bir motosiklet gibi stabil asla değil.
Bir de yolun yamuk olduğu durumlarda tedirginlik hissediyorum; yani yol sol tarafa doğru aşağıysa, ya da sağ tarafa doğru aşağıysa - bunlar gerçi motosiklette de canımı sıkan şeyler. Umarım kafaya geçirmeyiz makinayı ne diyeyim...
Zevk olayı güzel, otomobil ve motosikletten sonra üçüncü farklı bir zevk olarak nitelendirebilirim. Umarım kazasız belasız kullanabilmek nasip olur...
Şansa ilanda gördüm motorunuzu.
Birkaç sorum olucak sorun olmazsa.
Kırmızı kablolar nedir? Bu kadar açıktan ve sık geçen kablo ilk defa gördüm.
Yakıt tüketimi ve bakım maliyetleri hakkında bilgi verebilir misiniz? (Ucuz bir tüketim beklemiyorum meraktan sordum tamamen )
Teşekkürler
Selamlar
https://www.hizliresim.com/apb6t2e bu da benim makine
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)