Selam açıkçası motosikletim daha 4 aylık temiz kullanır sık sık yıkar kurularım. Sıvı cila ile parlattıktan sonra egzozun üzerine sıkmadan kullandigim bezi orayada sürüyorum.
Selam açıkçası motosikletim daha 4 aylık temiz kullanır sık sık yıkar kurularım. Sıvı cila ile parlattıktan sonra egzozun üzerine sıkmadan kullandigim bezi orayada sürüyorum.
Bi maşallahh alırım ((=
Bu da benden olsun
Benim 4 yıl önce yüklediğim fotolar hala patlamamış.Bazı mesajlara bakıyorum onlarca beğeni alan fotolar ortada yok.Fotoğraf yükleme sorununa bir çare bulmak lazım.
cbf nazara geldi yan ayaklığı açtım ve bıraktım,meğerse tam açılmamış ve arkamı döndüğümde yerdeydi,ön fren maneti hafif yamuk,ayna ve egzoz koruma çizik.
en sevdiklerimden bu versynin en sevdiğin ve sevmediğin özelliğini söyler misin ? ikinci motosiklet olarak düşünüyorum
Virago 535 ciğim
Baykuşa benziyor, bana güzel geldi 😊 ben genelde görünüşten ziyade işlevle ilgileniyorum, mesela kısa farlarda farların ikiside yanıyor uzunlarda 4lü oluyor inanılmaz bi görünürlük katıyo ayrıca süper aydınlatıyo. Kısacası 4 li olduğu için bu kadar büyük sanırım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:20 ----------
Uzaktan uzağa ancak bu kadar oluyor hocam 😁
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)