Geleneği bozmayalım, yeni motorumuzun bir iki fotoğrafını ekleyelim; Allah herkese gönlüne göre versin.
Geleneği bozmayalım, yeni motorumuzun bir iki fotoğrafını ekleyelim; Allah herkese gönlüne göre versin.
Baştan sonra inanılmaz bi tasarıma sahip gerçekten müthiş, fakat bu motorların üzerinde nasıl duruyorsunuz ? Yani ben naked bir motosiklet sahibi olma şansımı %0 olarak görüyorum.
Yüksek süratte devamlılık imkansız bu makinelerde, nereye kapanacaksın, o rüzgar ile mücadele etmek motoru kullanmaktan çok daha zorlayıcı bir durum. Ki ben yeni aldığım sx'den bile bu konuda şikayetçiyim, aerodinamik bir super sport kadar iyi değil.
Azrail'in ilgi alanı motosikletinizin kaç cc olduğu değildir. Think good, drive Safe!..
Foruma üye olmak için tıklayın!..
Facebook sayfamızı takip etmek için tıklayın!..
Instagram hesabımızı takip etmek için tıklayın!..
Forum kurallarını buradan okuyabilirsiniz!..
Azrail'in ilgi alanı motosikletinizin kaç cc olduğu değildir. Think good, drive Safe!..
Doğru,üzerinde tutunmak çok zor. 180 lere kadar çok sorun yok. 238 km motorumla gördüğüm en yüksek hız,biraz kassam 245 ler ama son hızı o seviyelerde zaten.
Rüzgardan dolayı üzerinde durmak epey zordu. Ama street fighter veya supernaked lar SS'den devşirme olduğu için nispeten aerodinamik naked lara göre daha iyi. Tork egrisi,gücün gelişi,hızlanma inanilmaz seri,alt devir ust devir yok,her yer dolu.Yüksek sürat sevmeyen ama çok çabuk hizlanan,bastı mı anında uzayıp giden makinalar.0-100 km hızlanması 3.54 benim motorun,gayet yeterli
Uzun yolda 140 km süratlerde gitmeyi seviyorsanız tam motoru. Oturuş poz çok rahat. Kol,boyun,bilek ağrısı yok
Tavsiye ederim.
"Reyzik"ciler sarmış burayı açılın bakiyim biraz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)