bunlardan sonra 100 cup koysam mı koymasam mı diye çok düşündüm ve vazgeçtim :(
bunlardan sonra 100 cup koysam mı koymasam mı diye çok düşündüm ve vazgeçtim :(
Şu motorun hastasıyım ya inş ilerde Allah nasip eder
Yeni aldığım honda cbr 125
http://i.hizliresim.com/kkA04J.jpg
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:59 ----------
Sattım kardeşim,ani bir kararla RX3 aldım.Allah (C.C.) herkesin gönlüne göre versin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:01 ----------
Sağolasın arkadaşım
Hani böyle aniden karşına çıkıyor ve göz göze geliyorsun ya, o an çok kötü oluyor insan. Heyecandan ne yapacağını şaşırıyor, ayakları titriyor...Sonuçta köpek bu ısırır falan...
Hani böyle aniden karşına çıkıyor ve göz göze geliyorsun ya, o an çok kötü oluyor insan. Heyecandan ne yapacağını şaşırıyor, ayakları titriyor...Sonuçta köpek bu ısırır falan...
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
benimki de burada
Ybr,Cbf,Cbr ve çinlilerin fotorafarını eklemeyin artıkYeminle içimiz karardı aynı fotoğraflara bakmaktan
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)