Hani böyle aniden karşına çıkıyor ve göz göze geliyorsun ya, o an çok kötü oluyor insan. Heyecandan ne yapacağını şaşırıyor, ayakları titriyor...Sonuçta köpek bu ısırır falan...
Aynasız kullanan kişinin buraya resim eklemesi... Yemez biraz
İlk başı çeker, direk taşlarım.
Kask, ekipman olayı kişi ile alakalı. Canını seviyorsa, hayatı seviyorsa takar. Ölmek istiyorsa buyursun zaten..
Bilinçlenme olayı ise... Son 4 seneye nazaran ciddi derecede fark var. Motosiklet kültürü oluşmaya başladı yavaş yavaş.
Aynen hocam bugun TÜV e benim scooter (kanuni ronny) muayeneye götürdüm. Arka tarafta sigara içen tüv görevlisi elemana lavaboların yerini sordum üstümde bi üst fotoğrafdaki tvs yle paylaştığım kask mont eldiven var. eleman bana dedi: Motor ne marka ? bende dedım kanuni scooter güldü. Yani kask falan görünce illa 600 lük yada litrelik motor beklio insanlar . neyse bende ona güldüm geçtim
Eğer kask takmıyosanız koruyacak bişeyiniz yok demektir!!!
Bugün Kapıdağı boydan boya turladık. Fakat gezi konusu açılcak kadar fotoğraf çekemedik malesef. Yağmura yakalandık. Bari buraya atıyımda konu öne çıksın
Mondial Mr 150 Vulture.
2013 Model.
Erzincann
[QUOTE=turkish39;3319522]https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...50045184_n.jpg
2012 model drift.Karşı yönden gelen YBR CBF CBR CIA FBI vs. kullanıcılarının geçerken kafalarını 180 derece döndürdükleri motorcuğum.Maşallah deyin.[COLOR="Silver"]
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:23 ----------
Ahmet kardaşım hangisi senin motor?[/Qmaşallah. o kafadan bende istiyorum aga.cok cıddıyım
Burda çeşitleri var
Acerbis Cyclops Far
bu da benim kara kızım
Merhaba. Huri ben. Çanakkale 18 Mart Motosiklet Derneği yeleği gördüm de çıkaramadım kasktan. Merak da ettim Keyifli Sürüşler
" MoToRsİkLeT TuTkU YaRaTıR " "KAPORTAMIZ BEDENİMİZ, OTO SÜRÜCÜLERİNİ BİZE KARŞI TRAFİKTE DUYARLI OLMAYA DAVET EDİYORUM..."
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)