herkes tertemiz gıcır gıcır koymuş resim, niye kimse pis haliyle çekip atmamış? benim motorun son halini çekip atıcam, pislik içinde.
yağ lekesinden çamur lekesine kadar darma duman bir halde şu anda.
Uykulu gozlerle bir misafir yakaladim
ben atıcam, temiz ve pis halini atıcam. biraz kirli motor görün. yarın çekicem foto, soğuktan üşeniyorum yıkamaya. zaten vakit pek olmuyor, işten yorgun geliyorum.
bu soğukta dışarıda çalışıyorum inşaat işi.
en azından rüzgar olmasa yine yeter. soğuk dert değil aslında tek dert aşırı rüzgar.
bak yaaaa : ), çok severim kedileri bende de var ama motor icin inanılmaz can sıkıcı olabiliyorlar ya hoş değil bu durum gerek sele tırtklamaları gerek çiş atmaları.
allahtan kedi evde olunca silahları öğrenmeye başladım kedilerin kovucu fısfısları var, motorun belirli yerlerine psst psst fena fikir değil ha? :D
Berketana 41 sayfa yuruyen konu actigi icin teşekkürler.. hayatta misin?
@ skullz Valla sormayin mahalleli alistirmis kedileri buraya benim motor da tirnak izi icinde. Branda ortsem alttan giriyorlar bir sekilde motoru yer edinmisler.
Motoru bıraktığınız yerde kalın bir paspas, kalın ortu, branda vs. bırakın park ettiğinizde 2 adet kancalı bagaj lastiğini yatay şekilde kullanarak selenin biri on tarafından biri artçı tarafından sabitleyin kedi o kancaları acamaz. Gelsin yatsın istediği kadar gariban bu sogukta..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)