Geçen yaz İstanbul'dan çıkıp Ege ve Akdeniz turu zamanında çekilmiştir.
Arkadan arabanın dokundurup plakalığımı kırdığı zaman yerine taktığım katlanabilir plakalık. Orjinal plakalığın fiyatı nedense uçuk. ( Ne özelliği varsa )
Emektar, Maviş ve Yan bakışlının selfileri.
Buna birşey bulamadım.
Yamaha ve Honda kardeşliği bizimkisi.
,
Ağvaya kampa giderken çekilmiş bir fotoğraf.Eşşek gibi yüklüyorum yan bakışlıyı.
Buda GV250 zamanlarından kalma. Güzel motordu acep.
Buda başka bir kamp için yola çıkış yüklemesi.
Ne kadar çoraksa toprağım, ne kadar yalnız ve kimsesizsem, bilirim en az o kadar da eğilmezdir boynum.
boyum yetse bundan bi tane alacaktım... malesef...
yaşadığım yerin asfaltına, yoluna uygun tek motosiklet bu çünkü.
ben de hanımın konforu için sym gts 250i aldım.
asfaltlı yama yollarda motorun hırpalandığını hissediyorum.
gerçi bunları kafama taktığım için kendim daha fazla yıpranıyormuşum, şu an farkettim.
chopper fazla göremedim , şöyle parlak siyah , bol nikelajlı makina, pırıl pırıl tel jant, dolgun beyaz yanaklı lastikler
dün Ankara Armada da harley sergisine gittim adamlar yapmışlar o malzeme kalitesi o nikelajlar falan, aslında fazla görmemek lazım , göz görmeyince gönül katlanır ya, böyle makinaları görünce altındaki makinayı beğenmiyorsun
Forum üyelerimizden hasanpinar0537 hasan abinin resmi
Zaten önceki resmide araklama
http://www.cyclechaos.com/images/thu...50F-Blue-2.jpg
Tebrik ediyorum seni kardeş vallahi dedektif olacak adamsın haklısın resimler çalıntı..
Napıyım herkes motorunu koyuyodu benim motorum yok ve hep içim buruk zor günler geçiriyorum bu resimleri yükleyince kendimi kandırıyordum bazen kendim bile inanıyordum bu motorların benim olduğuna kendimi tatmin ediyordum
duygu sömürüsü yapmıyorum ama sağol yani beni bozduğun için teşekkür ederim yeteri kadar rezil ettin beni bundan sonra misafir olarak takılırım forumda herkese iyi günler motorlarınızın değerini bilin motorunuz olduğu için çok şanslısınız
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)