Beklentim Geliyor Yarın Motoruma Kavuşuyorum.. :))
Reklamlar
-
Reklamlar
-
hayırlısı olsun bence ehliyeti almadan cıkma trafige mahalle arasında turla ama dikkatli ol kafanda kask olsun yeni motorun hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim
-
-
aman ha ehliyetsiz kullanmıyosun abicim, acımıyorlar
-
ccc67 adlı üyeden alıntı
çok teşekkürler
zaten evdekiler testere ile doğrar mahalle bile zor :D ekipmanları alıcaktım motor pat diye birden alınınca şu an sadece eldivenle kaldım :D ekipman alınacak yer 1.5 saat uzaklıkta ordada kesin var mı bilmiyorum istediklerim ama gidip bakacağım.İnşallah hemen ekipmanları doldurup boş arizilerde sürme planları kafamda saniyede milyonlarca kez dolaşıyor
)
mahalle arasından daha guvenlidir bos alanlar ama yinede dikkat etmek gerekir tekrardan hayırlı olsun
Kaskını tak yoluna bak :D
-
pimpstarlife adlı üyeden alıntı
aman ha ehliyetsiz kullanmıyosun abicim, acımıyorlar
dayanmak zor ama onun cezası o kadar caydırıcı kii :D babada zaten yukarıda dediğim gibi testere ile saldırabilir kesmenin yanında :D birda kanun adamı olunca katı kurallar duvar gibi maşallah zaten izin versede kullanmam o riske giremem
-
-
kotucocuk13 adlı üyeden alıntı
mahalle arasından daha guvenlidir bos alanlar ama yinede dikkat etmek gerekir tekrardan hayırlı olsun
çok teşekkürler yarın fotoğraflarını fişeklicem buralara :D insan uzun zamandır 1-1.5 yıldır bekleyince bu kadar hevesli oluyor işte anlarsınız benı :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:05 ----------
kngsze adlı üyeden alıntı
Ehliyeti almadan motor almayı hiç tavsiye etmem.
Aynısını yaptım 2 gün dayanabildim,kapıda yatıyor süremiyorum
En son delirme noktasına geldim bu güne kadar toplamda 3 hafta ehliyetsiz dolandım
Ama güzel bir his her an polise yakalanıp bilmem kaç tl ceza yeme riski insanı dizginliyor ve apaçilikten uzak tutuyor
bende zor dayanacağım sanırım :D siz gene az dayanabilmişsiniz inşallah ebn daha fazla dayanırım neden haziranda sınavv
-
Ehliyet almadan motor almak pek akıllıca değil motorun zevkini alamazsın mahalle aralarında ancak dolaşırsın ve allah korusun bir kaza olursa ehliyetsiz olduğun için suç sende olmasa bile suçtan pay alıcaksın üstelik sigorta olsa bile ehliyetsiz olduğun için ödeme yapmazlarda büyük maddi - manevi kayıp yaşarsın
-
Darısı başıma der hayırlı olmasını dilerim kardeşim
-
jetblackrh adlı üyeden alıntı
Ehliyet almadan motor almak pek akıllıca değil motorun zevkini alamazsın mahalle aralarında ancak dolaşırsın ve allah korusun bir kaza olursa ehliyetsiz olduğun için suç sende olmasa bile suçtan pay alıcaksın üstelik sigorta olsa bile ehliyetsiz olduğun için ödeme yapmazlarda büyük maddi - manevi kayıp yaşarsın
kullanmıcam zaten sadece boş alanlarda motora ısınacağım
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:22 ----------
mtasdel60 adlı üyeden alıntı
Darısı başıma der hayırlı olmasını dilerim kardeşim
inşallah abim herkese nasip eder Allah
-
Büyük ihtimal kullanıcaksın cunku ehlıyete çok var. Ayrıetten köpek saldıracak mahalle aralarında boşyerlerde o yuzden o motorla düşeceksin. (eğer bir eğitimin yada ehliyetsiz km tecruben yoksa) gidip bir egitim almanı tavsiye ederim.
-
YouSuffer adlı üyeden alıntı
Büyük ihtimal kullanıcaksın cunku ehlıyete çok var. Ayrıetten köpek saldıracak mahalle aralarında boşyerlerde o yuzden o motorla düşeceksin. (eğer bir eğitimin yada ehliyetsiz km tecruben yoksa) gidip bir egitim almanı tavsiye ederim.
Kardeşim eğitim diyoruz da bir eğitimin ücretine verilecek paraya Türkiye turu yapılır. Bu makina düşe kalka öğrenilecek bir şekilde. Çocukken bisiklete binmek için eğitim mi aldık. İmkanı olana eğitim bedava ya olmayana?
- - Booooobbbb... buuuuuuuuu - -
-
boy kilo kaç? Ben de cbr 125 düşündüm boyum 1.85 , kilo 85 altımda küçük kalabilir diye vazgeçtim. Şu sıralar yzf fiyatina yaklaştı mübarek o nedenle yzf 125 özellikle 2014modeli yeni kasasndan yanayim. Cibiri adı gibi bırakır yzf
-
YouSuffer adlı üyeden alıntı
Zonguldakta eğitim mi :D çok zor abi
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:37 ----------
emre xt125 adlı üyeden alıntı
boy kilo kaç? Ben de cbr 125 düşündüm boyum 1.85 , kilo 85 altımda küçük kalabilir diye vazgeçtim. Şu sıralar yzf fiyatina yaklaştı mübarek o nedenle yzf 125 özellikle 2014modeli yeni kasasndan yanayim. Cibiri adı gibi bırakır yzf
174-175 74 kiloyum ama öyle yağ değil sporla ugrasiyorum yarin görürsün abi inşallah
-
ccc67 adlı üyeden alıntı
Değerli forum üyeleri abilerim,kardeşlerim.Uzun bekleyiş sonunda ilk motorum olan Honda Cbr 125 ime değer cıbırım yarın bayisinden yola çıkıyor ve elime geliyorr
Allah'ım kazasız belasız sürmemi nasip etsin
Ehliyet sınavı daha hazirana nasıl beklicemm
Motorum gelince boy boy fazla fazla kusucağınız kadar foto atacam hiç merak etmeyin
17 yaşındaki genç kardeşinize bi dua okuyunda yeni cıbırcığı hayırlı uğurlu olsunn
sevgiler saygılar tekerlerimiz hep düzz kafamız hep dikk depomuz hep full olsun inşallahh
Hadi Allah hayırlı uğurlu etsin. İnşaallah ehliyet ve ekipmanlarda tamamlanır...
-
dionysos06 adlı üyeden alıntı
Hadi Allah hayırlı uğurlu etsin. İnşaallah ehliyet ve ekipmanlarda tamamlanır...
Sagolasin abi
-
ccc67 adlı üyeden alıntı
Zonguldakta eğitim mi :D çok zor abi
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:37 ----------
174-175 74 kiloyum ama öyle yağ değil sporla ugrasiyorum
yarin görürsün abi inşallah
ben de fitness antrenörlüğü yapıyorum =)
-
emre xt125 adlı üyeden alıntı
ben de fitness antrenörlüğü yapıyorum =)
..... bazen çok konuştuğumu düşünüyorum..
-
hayırlı olsun bende 2013 apache ile mondial drift arasında gidiyorum sırf maddiyat yüzünden hayırlısı bakalım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)