Hayırlı olsun, Motorunuzu güle güle kullanın Allah kaza bela göstermesin.
Hayırlı olsun, Motorunuzu güle güle kullanın Allah kaza bela göstermesin.
Teşekkürler,kamera iyi fikir düşünmedim değil ama pekte caydırıcı olacağını sanmıyorum.Elimden geleni yapmaya çalışıyorum durumu kendi adıma hastalık haline getirmemek içinde çaba sarf ediyorum inşallah pişman olmam.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:50 ----------
Teşekkür ederim. Saç çelik değil ama 4 mm falan kalınlıkta kolay lokma olacak cinsten değil.Maksat caydırıcı olması yoksa hırsız orada mesai harcayacak vakti bulduktan sonra ne kamera fayda eder nede güvenlik görevlisi.
Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanman dilegiyle...
Düşük cc'den yüksek cc'ye geçişte bir boşluk vardı. Honda bunu iyi farketti. CBF 500'den sonra insanın gözü bir 500cc arıyordu.
Teşekkür ederim,alarmlı disk veya disk kilidi düşünmüştüm ama sırf bu dalgınlık olur diye vazgeçtim.Zaten motor öyle direk gaz basıp çıkarabileceğim gibi durmuyor,bir miktar öne yürütüyor sonra devam ediyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:58 ----------
Teşekkür ederim. Allah hiçbirimize,kimseye kaza bela vermesin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:00 ----------
Teşekkür ederim.Evet Honda'nın stateji bu yönüyle bir boşluğu doldurmuş gibi duruyor fakat fiyat konusunda bir miktar daha ılımlı olabilseydi daha güzel olurdu.
hayırlı olsun gardaşım güle güle bin
maşallah güzel seçim. keyfini bol bol çıkart hayırlı olsun
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)