hahaha bunlar işte motoru hiç birşey öğrenmeden alıp bir sezon binip sonra bir yere çakıp sonrada motor çok tehlikeli diyenlerden Barkın Abinin dediği gibi
hahaha bunlar işte motoru hiç birşey öğrenmeden alıp bir sezon binip sonra bir yere çakıp sonrada motor çok tehlikeli diyenlerden Barkın Abinin dediği gibi
eğer kaza yaparsa sol dirseğine bir şey olmasın diye takmış kafa yarılırsa sıkıntı yok ama dirsek giderse iş yapamaz motosiklet süremez
Bu sabah 1.köprü yolunda gördüm, artçılı gidiyordu bir motor, polis noktasına geldikçe arkadaki kaskı çıkarıp sürene veriyordu, arkadaki soteye yatıyordu, polisi geçince sürücü tekrar çıkarıp arkadakine veriyordu, bu neyin kafası ya!
Bence plakayı ifşa etmeliydin, hatta polise buna ceza yazmalıydıki ya bir daha binip kötü örnek teşkil etmesin yada adam gibi motora binsin.
O nasıl oturmak, nasıl motor kullanmak, zannedersen cross yarışlarında birazdan kum tepesinden atlayacak.
ALLA Akıl fikir versin.
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
resimleri goremeyen tek ben miyim ? tekrar koyma sansınız var mı ?
Arabalarda emniyet kemersiz gezmek gibi düşünüyor arkadaş sanırım. Ben motor parasına yakın parayı kaska vermeyi düşünürken...Acaba kaskı alırken çok düşündü mü ?
Banada denk geliyor böyleleri moda oldu sanırım bu kola kask takma işi.
Allah ıslah etsin.
Motosikletin plakasını ifşa etmem şuanda pek bir işe yarar mı bilmiyorum fakat bana kalırsa bu pek bir şey değiştirmeyecektir burada bu motosikletin ifşa edilmesi. Bunu ancak bir Yunus Polis bir köşede çevirecek ki ceza yazacak, normal trafik polisleri de pek ilgileniyor mu motosikletler ile onu bilmiyorum henüz Umarım sorunsuz bir şekilde gideceği noktaya ulaşmıştır da, bir sonra ki sürüşünde böyle bir durumla çıkmaz trafiğe...
Resimler gözüküyor, yalnız eğer proxy yada vpn var ise göremeyebilirsin çünkü resimler kendi hostuma attım ve host korumalı. ZenMate olması sonucunda bile göremeyebilirsin
şŞtt.. Ses Kes, Ses Dinle 1 Tam Gaz 1 Ara Gaz..
Hayal kuruyorsan, ulaşmak için çaba sarf et.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)