İstanbuldaki arkadaşlara helal olsun...
Reklamlar
-
Ya arkadas, ben izmiride istanbulu da ulkem oldugu icin cok severim. Acikcasi ben izmire buyuk beklentiyle gittim ve ne kadar uzucu ki sahili bildigin cop goturuyodu. Gezi olaylarindan sonra taksimin haline benziyodu. Ve orda kaldigim surede haftalarca hic bir temizlenme de olmadi sahil cevresinde.
Saat kulesi var iyi cok guzel, altindaki 12 musluktan bir tanesi bile calismaz mi arkadas ya. Cesmeye de gittim, tamam turist var, lokanta var falan ama ayvalik falan cok daha guzel ve nizami yerler oraya gore. Amacim izmiri kotulemek degil, ama abartmayalim da.
Sultanahmet e gelsin bi izmirliler, bu kadar kalabaliga, suriyelilere, kurtlere, dilencilere, araplara ragmen belediye yine de gayet guzel is cikartiyo. Izmir de guzel sehir fakat temizlik yonunden eksikleri cok fazla benim gordugum kadariyla.
Reklamlar
-
tr_select adlı üyeden alıntı
İstanbul'da motosiklet sürmemiş birisi, kendisine ben trafikte çok iyiyim dememeli... Dediğimde topa tutulmuştum
valla hacı yanlış anlama geçen sene istanbulda 1.5 ay sürdüm bir kere bile kaza tehlikesi atlatmadım
sen gel bi Van ı gör adam eşşekten inip jeep e binmiş
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
-
EVET NADİREN DE OLSA KÖRFEZ DEN KOKU GELİYOR.O DA SİZE DENK GELMİŞ. İZMİR BİZE YETER VE BU ÜLKENİN YÜZ AKI SAYILI ŞEHİRLERİNDEN DİR. HIRSIZLIĞA , DİN SÖMÜRÜSÜNE , ATATÜRK VE İSMET PAŞAYA AYYAŞ DİYİP TE SONRA KIVIRANLARA YÜZ VERMEZ BU ONURLU ŞEHİR....
-
ertoros adlı üyeden alıntı
İzmir Poligon'da 75 gün bulundum.Laf söyletmem,Peki Trabzon nasıl?
Bir Trabzonlu olarak söyleyeyim, güzelim şehrin içine edildi..
Her 5 senede bir gittiğimde daha da kötüye gittiğini gözlemliyorum, Karadenizin Parisiydi Trabzon, şimdi çok sıradan bir şehir..
Her taraf çirkin, ucube beton yığını ile doldurdular. Köyler bile aynı şekilde, çocukluğumun yeşil Trabzonu, eski rum ve Türk evlerinden eser bile kalmamış..
Serenderleri bile söküp, sahibinden.com gibi sitelerde satıyorlar artık.
Trabzon merkezin en güzel özelliği taksi dolmuşlardı, rahattı, şimdi minibüsler çalışıyor, trafik arapsaçı!
İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035
-
draggy adlı üyeden alıntı
Bir Trabzonlu olarak söyleyeyim, güzelim şehrin içine edildi..
Her 5 senede bir gittiğimde daha da kötüye gittiğini gözlemliyorum, Karadenizin Parisiydi Trabzon, şimdi çok sıradan bir şehir..
Her taraf çirkin, ucube beton yığını ile doldurdular. Köyler bile aynı şekilde, çocukluğumun yeşil Trabzonu, eski rum ve Türk evlerinden eser bile kalmamış..
Serenderleri bile söküp, sahibinden.com gibi sitelerde satıyorlar artık.
Trabzon merkezin en güzel özelliği taksi dolmuşlardı, rahattı, şimdi minibüsler çalışıyor, trafik arapsaçı!
memur çocuğuyum aga bütün ömrüm lojmanlarda geçti
ulem böyle 50 metrekare bi evim olaydı önünde 100 metrekare toprağı olaydı
dünyada başkada bişeyim olmasaydı da olurdu
o betonlarda geberip gittiklerinde nerede benim bir avuç toprağım diyecekler
ama işte şimdi anlatamıyorsun adamlara gözlerini para hırsı bürümüş
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
-
ankara'nin offroad'a hazirlayan yollarini hicbir yere degismem. yogun yagistan coken yollari, cukurlari adeta cross motor surduruyor edasi veriyor. belediyemizi bu nedenle cok seviyorum. commuter sursen de cross kullaniyor gibisin race sursen de.. motosiklette sinif kavramini kaldiriyorlar. bilincli belediyecilik budur.
-
berkerk adlı üyeden alıntı
ankara'nin offroad'a hazirlayan yollarini hicbir yere degismem. yogun yagistan coken yollari, cukurlari adeta cross motor surduruyor edasi veriyor. belediyemizi bu nedenle cok seviyorum. commuter sursen de cross kullaniyor gibisin race sursen de.. motosiklette sinif kavramini kaldiriyorlar. bilincli belediyecilik budur.
İstanbul'un da farkı yok, her sene yeniden asfalt atmalarına rağmen
-
Serk21 adlı üyeden alıntı
Tr nin heryerinde malesef öküz sürücülere rastlamak mumkun. Yurt disindan gelenlerin şok olduguna çok kez şahit olmuşsunuzdur,mesela oralarda sinyal denen birşey var,yillardir çok moda..
çok doğru söylediniz.. buraya geldiklerinde şok oluyorlar.. ama medeniyetten değil.. altlarındaki arabaların sınırlarını, trafik kurallarının kural dışı hallerini anca burada uygulayabildikleri edası (HAVASI) ile gerçekten seviniyorlar
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:56 ----------
solmyr adlı üyeden alıntı
benim motosiklete saygı konusunda gördüğüm en iyi şehir fethiye. orada çok fazla iki tekerli araç var. 18 yaş altı herkesde elektrikli bisikletler var. çok kaza olmuş vakitlice. o yüzden fethiyeli otomobil kullanıcıları başına bela almamak için çok temkinli yaklaşıyor iki tekerlilere.
bana kırmızı yanarken adam beni bekliyor düşün. nasıl bir iş başından geçtiyse. fethiyeli motosiklet kullanıcılarının çoğunda kask yok, kuraldan haber yok, ben herhangi bir denetime de denk gelmedim. adam kaskı genelde bacak arasında taşıyor. "kafan kaç para?" cümlesini çok yanlış anlamış
polis görünce takıyor.
fethiyeli arkadaşlar kızmasın. kısa ziyaretimde gördüklerim bunlar. elbetteki bu forumda yazacak kadar motosiklet ile ilgili bir kişi kurallara uygun kullanıcıdır.
turizm memleketi olunca yazın turistler için duruluyor. polisler de turist ocunmasın diye denetimleri gevşek tutuyor. bu da yıllar içinde alışkanlık yapmış genele yayılmış bir davranış olmuştur kanımca
-
otopsici adlı üyeden alıntı
valla hacı yanlış anlama geçen sene istanbulda 1.5 ay sürdüm bir kere bile kaza tehlikesi atlatmadım
sen gel bi Van ı gör adam eşşekten inip jeep e binmiş
Hakkaride cobra suruyordum. Bilmez olurmuyum. Bize bile makas atmaya calisiyorlardi
Yurt dışındayım, mesajdan ulaşın.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)