Efecan o yorumdan dolayi her ne kadar uyari alacak yada banlanacak olsan da katilmadan edemiyorum. Hadi hayirli tiraslar..
Efecan o yorumdan dolayi her ne kadar uyari alacak yada banlanacak olsan da katilmadan edemiyorum. Hadi hayirli tiraslar..
Forumun çikolata renkli bi maddeye donmesi sonucu pek fazla takılmayı düşünmüyorum artık. İsteyen iletisimdeki facebook veya skype adreslerinden iletisebilir. Sağlıcakla..
sanırım cbr 250 ile motosiklete başladın hayırlı olsun allah kaza bela vermesin
http://www.gisakademi.com/index.php/...gitimleri.html
Cbr hayırlı olsun. Ama eğitim şart. Bilenle bilmeyen bir olmuyor. Eğitimle hertür korku aşılır.
Bir bayan arkadaşım geçen ay ikinci el bir cbr250 satın aldı. Onun da hayaliydi ve şimdi çok mutlu. Güvenli sürüş eğitimine katıldı. Bunu ben de tavsiye ediyorum. Cbr250 için öyle çok beklemene gerek yok. Satışı da kolay, ayrıca uysal da. Model vermiyim ama daha düşük cc commuter ve benzeri içine sinmeyen motorla vakit harcama. Motor dediğin insanı heyecanlandıracak. İçine sinmedi mi olmuyor o iş, az km yapıyosun, bakımlarını ihmal ediyosun. Zincir yağlamıyosun bile. Sevmeli insan.
Bunun dışında 250 cc de uysaldır ve hata affeder. Hatta biraz güçlü olması daha güvenli sürmene de olanak sağlar.
Merhaba Didem Hanım. Ben de Çanakkale' denim. Motosiklet kullanmak benim için de bir tutku. 18 Mart Motosiklet Derneği olarak yakında güvenli sürüş ve temel sürüş destekli eğitim programlarımız olacak. Sizi de aramızda görmek bizi mutlu eder ve sizin için de faydalı olacağı kanaatindeyim. Bunun yanı sıra kendi tecrübelerimden yola çıkarsam,kadın-erkek fark etmiyor başlangıç için scooter diyorum. Gerçekten de cc yükselteceğiniz veya vitesliye geçmek istediğiniz zaman size vahiy gelmiş gibi o anı hissediyorsunuz. Motor bağırıyo, "Yetmiyorum lan sana yetemiyorumm..." diyeee
" MoToRsİkLeT TuTkU YaRaTıR " "KAPORTAMIZ BEDENİMİZ, OTO SÜRÜCÜLERİNİ BİZE KARŞI TRAFİKTE DUYARLI OLMAYA DAVET EDİYORUM..."
Kadınlı (bayanlı) başlıklardaki yorum popilasyonunun erkekli başlıklara oranla daha yüksek olması motosiklet net tez konusu olabilir bence
Bence Honda titan da biraz kendını geliştir hakımıyet konusunda 2,3 bin km yol yap sonra cbr 250 nı al yola çık. Eğitim al mutlaka !!!
Haziran sonunda cbr 250'mi alıyorum inş. Teşekkür ederim
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:30 ----------
Kesinlikle öyle ben cbf veya ybr alsaydım istemediğim bir kategoride oldukları için soğurdum ve motor kullanmaktan vazgeçerdim...Motorun bana hitap etmesi çok önemli olduğu için diğerlerinden vazgeçtim...Şu süreçte de honda titan kullanıyorum hem de rahat bir şekilde...Hazirana kadar bunu kullancm sonra da kendi motoruma kavuşacağım inş.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:34 ----------
Facebook sayfanızı takip ediyorum zaten ama bildiğim kadarıyla çarşamba günü toplanıyormuşsunuz.Hafta içi Çanakkale'de olamadığım için onlara katılamıyorum :(
Oh be bağlaç olan "de ve da"ları ayrı yazmayı becerebilenleri gördükçe içim açılıyor Bir de hiç bir nokta virgül koymadan 10 cümleyi arka arkaya yazana da kıl oluyorum, hele ki hepsini büyük harfle yazıyorsa. Konumuza dönelim; Şimdiden hayırlı olsun. Güzel bir motosiklet hayatı dilerim.
merhaba arkadaşlar. bence sadece motosikletin gücü önemli değil. önemli olan daha çok tecrübe. 50 bin km yapmış olsanız bile gerekli tecrübe kazanılmamışsa cc büyütmemek gerekir. cc büyütmekten kasıt kullanmayı öğrenmek değildir. hayabusayada binsen kullanırsın. önemli olan tehliye anıdır. birde ss (en azından ss görünümlü) motosiklete biniyorsan, acemiyken o motosiklet virajı dönmez. daracık gidon turu :( mct 250 den suzuki tl 1000 s e geçtiğimde çok net anlamıştım.kilometre hesabı ile tecrube kazanılmadığnı. bol bol kaza sohbetleri yap tecrubeli arkadaşlarla ki tecrubeni sına. ben öyle yapıyorum. ve altın elbiseli adamın videolarını izle. çok yararlı olacaktır sana. hayırlı olur motosikletin inşallah.
2013 model cbr'ımı satıyorum ilan verdim, dün tıpkı siz gibi motor aşığı ama ailesi tarafından karşı çıkılan bir bayan geldi kredi çekip alıcam günde 10 kez ilana girip bakıyorum dedi inanamadım, sen bu motoru ayakta tutabilirmisin dedim, altımdaki ne ki üstümdeki ne olsun dedi birkez daha inanamadım sustum ben kendimi motor aşığı sanırdım ama demek ki motor aşkı gerçekten başka bişey
"SEN KIZSIN ALSANA Bİ TANE ARABA,MOTORU NAPICAKSIN GÜCÜN YETMEZ DÜŞERSİN"
Dewam gençler, bu konu kapanmamalı.Birlikte nice seneleree..
hocam bende çok araştırdım ve ybr ile başladım.soğumadım ama hemen satasım geldi.yetersiz motor olduğu için bence başlangıçta çok ideal çünkü sizin tarzınızın neye ihtiyaç duyduğunu anlıyorsunuz tork mu, hız mı, viraj mı,dayanıklılık mı,şehiriçi kıvraklık mı..?3-5 ay sonra araştırıp ona göre motor alıyorsunuz yeterli tecrübe edinmiş olarak hemde 2.eli su gibi satılıyor.herkes onun için cbf-ybr öneriyor fakat sadece öneri .tabi birazda bütçe meselesi.
rahmi barutçu var. oda güzel eğitmendir.uzman tv den izleyebilirsin ama a.e.a gibi değil. çok detaya inmez videolarında. bi tavsiyem daha var youtube ye girebilirsen, bileği bükmek diye bir eğitim videosu var. yaklaşık 1 buçuk saat sürüyor. onu izle alt yazılı. keith code adam 250 cc gp dünya şampiyonu. oda yetmezse türkçeye çevrilmiş kitabı var. yaklaşık 50 tl.ben bu dediklerimi kendim yaptım. videoyuda izledim, kitabıda aldım. bunlarla başlarsın gis akademi eğitimine veya hondanınkine gidersin. alt yapın sağlam olur. 10 bin 20 bin km den sonrada california superbike school eğitimi alırsan ki bütçe önemli (2 gün 5 bin tl) çok mükemmel bişey olur. ama ilk önce motosiklettende önce ekipman!!! motosikletin sıfır kilometre cbr 250 olmasın, ikinci el kurye çıkması cbf 150 olsun önemli değil ama ekipmanın tam ve sağlam olsun. her ay birini alırım deme kesinlikle.botu 5 ay sonraya atarsın ilk düşmende bileğini kırarsın. keşke ilk bot alsaydım dersin. bence konuşmamız gereken ilk önce alacağın yada alacağımız motosiklet değil ekipman olmalı. ekipmanların tammı arkadaşım? kusura bakmayın uzun yazıyorum. bana kimse tavsiyede bulunmadı 20 liralık kaskla çok gezdim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)