Bu ikisini kullanıp kullanmadığını bilmiyorum. Yazılı veriler ne kadar kullanışlı olur bizim için ? biraz düşünmen lazım. Iki motoru da kullandığım için söyledim. Ama akletme yeteneğin ne kadar bilmiyorum ...
Bu ikisini kullanıp kullanmadığını bilmiyorum. Yazılı veriler ne kadar kullanışlı olur bizim için ? biraz düşünmen lazım. Iki motoru da kullandığım için söyledim. Ama akletme yeteneğin ne kadar bilmiyorum ...
En az 19 sayfa yorum bekliyoruz
www.erkakurye.com
Cb125e alirsin ilk once. 10.000 km devir sonra gelsin cbr250
Planlı yapmalıyım bunu çok doğru söylemişsiniz...Cbr 250 görünüş olarak beni cezbediyor işte ve tam benim tarzım.Spor motor hariç başka motora binmeyi hiç düşünmemiştim ama bu düşünmeyeceğim anlamına gelmiyor.Hedefime ulaşmak için istemeyerek de olsa ybr 125 veya cbf 150'yi sadece acemiliğimi atlatmak için alabilirim ama alıştığımı görünce hemen satıp fuardan gidip bi 2015 model cbr 250 yada yzf250(çıkar herhalde ozamana dek) alırım...
Tecrübe şart,gördüğüm kadarıyla korkunuz pek yok ama korkunuz her daim olsun.Başlangıç için 125 cc viteslide olur tabikide eğitimle 250 cc de kullanabilirsiniz.Yakınlarda Honda eğitim programı başlıyor,forum içindede konusu var.İnşallah ileride Deniz kardeşim gibi olursun.
Takdir etmemek elde değil...
125-250 r alabilirsiniz,öncesinde hondanın eğitimini alırsanız çok rahat edersiniz,eğitim ve full ekipmanla direk cbr 125r veya 250r ile başlayabilirsiniz,bu endişeler tamamen üstüne bindiğinizde yok olacak,tabi dediklerimi yaparsanız.
çıkar herhalde ozamana dek) alırım...Hedefime ulaşmak için istemeyerek de olsa ybr 125 veya cbf 150'yi sadece acemiliğimi atlatmak için alabilirim ama alıştığımı görünce hemen satıp fuardan gidip bi 2015 model cbr 250 yada yzf250(
Gayet mantikli aynisini su an cocukluk arkadasim yapiyor.
Kendi çocuğunuzu düşünerek yazdığınızı farkettim sıkıntı yok...Zaten benim ailem de bana zarar gelmesinden korktukları için cbr 250 ile başlamamı tehlikeli buluyorlar.
Bir arkadaş cbr125 in cbf 150 den daha hafif olduğunu söyledi :/ Gülüp geçtim..Neyse genel olarak bu site çok faydalı gerçekten...Motor dilinden iyi anlayan kişilerin yorumlarını bekliyorum
Deneyimlerinizi paylaşmışsınız bana faydası olacak bunların.Teşekkürler...
Bence cbr250 alin. Baslangic motoru olarak alinabilir. Abartmaya gerek yok. Babanizin vitesli motosikleti ile 1 hafta yeter. Ben istedigim motoru almadim gittim cbf150 aldim hondadan guvenli surus egitimide aldim. Yollarda gezecegime bu sitede hangi motora gecsem diye forumu okuyorum. Al cbr ni yollarda ol.
Hani böyle aniden karşına çıkıyor ve göz göze geliyorsun ya, o an çok kötü oluyor insan. Heyecandan ne yapacağını şaşırıyor, ayakları titriyor...Sonuçta köpek bu ısırır falan...
250'lilikle başla. Öyle ahım şahım bir gücü yok 250'liliklerin. Işıklarda pati falan çekemezsin durduk yerde. Korkulacak birşeyi yok. Ki 125'liğe göre daha rahat hissedeceksin kendini. YZF125 harici, 125lik düşünme. YZF125'te sadece görüntüsünden ötürü yani.
CBR600 kullanan 50 kilo ağırlığında mini mini minicik bir hatun var çokça sevdiğim.... korkma çekinme sende kullan ama dedikleri gibi CBF150 veya daha da önemlisi belki Scooter ile başla ama asla vazgeçme kimseyi de ciddiye alma bu konuda
Bu konuda bilir kisi olamam ( en azindan şimdilik )
20 yila askin yol tecrubem var 10 yildir motor hayatimin bir yerlerinde oldu ..
Baslangic motorun naked bir motor olur ise çok daha rahat eder ve daha HIZLI alisirsin .
Oturuş pozisyonu daha rahat direksiyon turu daha fazla + düşer isen Grenaj maliyetin olmayacak .
Tercih ve tutkun ne ise o yönde bir eylemde bulun ama hic bir zaman riske girme !!
Hayat uzun her istediğini alacak yaşayacak kadar zamanin olacaktir .
Hos geldin aramiza .
hahaha bu siteyi çözmüşsün
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:16 ----------
bence burda bizimle dertleşeceğine ailenle açık açık konuşmayı dene.motor sevdanı ve duygularını, vazgeçmeyeceğini ailene anlat, baban senin ne kadar kararlı olduğunu anlayınca sana zaten en uygun motoru kendi söyleyecektir.
...
İnsan ilk önce inanmalı, eger inanıyorsan yapabilirsin. Fakat her zaman küçük cc'den baslamak mantıklıdır. Cbr 125 al bi süre kullan derim. Benim tanıdığım bir tane kız var çoğu erkeğe göre daha iyi enduro kullanıyor. Kısacası olay sende biter fakat ilk önce gücü fazla olmayan motor almalısın
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)