Motosiklet sürücüleri trafikte saygı görmeli.
-
Reklamlar
-
-
valla böylesi yazıları okuyunca içimden hep kaskı takıp kafa atasım geliyo bu heriflere.psikopatmıyım neyim
-
vlad1462 adlı üyeden alıntı
valla böylesi yazıları okuyunca içimden hep kaskı takıp kafa atasım geliyo bu heriflere.psikopatmıyım neyim
bir kafada benim için at...zahmet olamazsa...
[IMG]http://img284.imageshack.us/img284/4986/untitled29jl.gif[/IMG][/URL][/IMG]
-
Biride Benim önume Cikti
slm gecmıs olsun bırıde bugun benım önume cıktı ben anayoldayım benım önumde ıkı otomobıl gıdıyor beyaz mınıubus talı yolda yola cıkacak beklıuyor dedım bu cıkcak yola 80 le gıdyorum 60 a dusdum tahmın ettıgım gıbı cıktı önume ama ben ona yapacagımı bılıyorum kamyonumla sıkıstırcam takıp edıp adamı adam kömurcu
-
vlad1462 adlı üyeden alıntı
Evet evet hafif piskopatsın sanki
-
-
Silah lazım hocam silah.............an................s............. .p.................rine.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
www.ataturk.com
-
sırtına bir pankart hazırla üzerini ört. biri daha yoldan atmaya çalışınca yazıyı aç okusun. "motosikletli otomobil gibi bir şeridi işgal eder! kanun bilmemne" öküzümüzde bunu görünce kızmış boğa gibi üstüne çıkar artık. ellerine sakin bir şekilde bilgilendirici notları tutuşturmak da hiç bir işe yaramaz.
yanlız bu durumun sorumlusu sadece insanların cehaleti değil. şeridinde durmayıp artık alışmış kudurmuştan beterdir şeklinde gerekmediği halde trafikte pacman oynayan başta kuryeler olmak üzere hepimiziz! peki biz kendimizi nasıl düzeltebiliriz???
[COLOR="DarkGreen"][B]- Usta sorun varsa çözer. Deneyimli nasıl sorun çıkmayacağını bilir. Çömez sorunun kendisidir. Yaratır.[/B][/COLOR]
-
Gecen GÜn Benİ SikiŞtirani Polİsa Şİkayet Ettİm HerŞeyİn ÇÖzÜmÜ Var
To know me is to love me....
-
En güzeli aslında amaaan onlamı uğraşıcam demiceksin uğraşıcaksın hatta açabiliyorsan şahitlerin varsa dava bile açıcaksın gazetelere olay olur. Böylece sesimizi daha rahat duyurabiliriz.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler