ticaret ama emın ol sanaii de tanıdıgın olmayınca bulaşma bu işlere onu anladım bu moıtoru yaparken :(
ticaret ama emın ol sanaii de tanıdıgın olmayınca bulaşma bu işlere onu anladım bu moıtoru yaparken :(
cok da degıl motor onceden 100 lukdu 150 yaptım bırde gorseller eklenınce 1000 lırayı geckın masraf oldu
Geçer tabi ona ne şüphe
Ama ben max. 1000 liraya Eksiksiz cafe racer çıkarcam ortaya boxer cafe için çok uygun
ben cc de yukseltım ya ondan masraf cok oldu :S sen izmir limisin ?
konyalıyım elazığda yaşıyorum
izmir den motor paylaştın da ondan sordum.
Cafe racere örnek vermek amaçlı paylaştım çağatay abinin motoruydu izmir motoroom
Bobber yapacak olsam Bisan Roadstar 250, Cafe yapacaksam da 251 ya da 301 MZ alırdım. Uygun fiyat bakımından.
Bisan Roadstar 250 iyi fikir!
http://www.gunceltrend.com Binicem üstüne... Vurucam kırbacı!
Cafe Racer, Bobble, Street Tracker motorlar arasındaki fark ney dostlar ?
Bana sorarsanız bunun için en iyi motor Honda cg serisi.
Fakat Bajaj Boxer bile çok az bir masraf ile güzel bir şeyler olabiliyor. Bence ona da bakabilirsiniz, hem yeni motor, Hem tam çinli de değil.
Dostum street trackler 70lerde cokpopuler olan dirt bikeları yola uygun hale getirmeye baslamalarıyla, Cafe racerlar 2. dunya savasında kullanılan motosikletlerin donemin gencleri tarafından toplanıp modernize edilmesiyle (ki bunlar da aralarında ayrılır) ve 160 km ye kadar yapılan yarıslarıyla ortaya cıktı. Bobberlar ise 40-50 li yıllarda ilk seklini alan bir olgu. Daha cok motosikleti olabildigince soyup yalın bir hale getirerek el isciligi ile eklemeler yapmaya dayanıyor.
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Kolay gelsin elimizden geldiğince anlaymaya çalıştık kendi caferacerimizi yorumlarınızı bekliyoruz.
https://www.youtube.com/watch?v=UeHrf7Xnv6k
Dostum bende cafe racer dusunuyorum, skyteam ace 125 cok mantikli geldi bana sadece cc si biraz kucuk geldi ancak forumda bir arkadas 230 cc yapila bilecegini soyledi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)