Alıntı jedilight adlı üyeden alıntı Mesajı göster
Bu is vergi vermeyle degil, diger insanlarin hissiyatini anlamayla alakali. Ben kendim yolda bir motorcu olarak diger motorculara cok onem veririm, onlara dikkat ederim arabadayken. Fakat dedigim gibi, motosiklet cok kucuk cusseli, insan algi olarak motoru trafikde fark edemiyo. Yavas giden bi motorun arkasindan arabayla gidin bakalim, ezecek gibi oluyo surekli insan.

Bu yazdiklarimi motorculara yoneltilmis bir saldiri olarak goruyosunuz, ben sadece objektif olarak motorun trafikdeki yerini anlatmaya calisiyorum.

Insanlar aynadan arabayi fark edemiyo, siz gelip motoru fark etmedi diye agliyosunuz. Bakin hic aynalarina bakmayanlari savunmuyorum. Ama size bir araba muamelesi yapilmasini da beklemeyin trafikde, istanbulda motor surenler zaten duruma iyice adapte olmus durumda ve seritte yer kaplamiyolar genelde.

Motorcular ve motor surmeyen arabacilar dusman iki camia gibi, boyle olmamasi gerek. Araba surenlerde de hata var ama hatanin buyuk cogunlugu motorcularda. Motor surmeyen adam halimizi anlamaz, bize dusen de ona gore davranmak. Trafikde koylu mehmet aga nasil araba suruyosa bizim ona gore kendi motor surusumuzu ayarlamamiz gerek.

Ben 125cc scooterimi alirim korfezde 3 serit otobanda kamyonlarin arasinda 70 ile giderim diyosan bi dene bakalim basina neler geliyo. Tekrar soyluyorum motorcular trafikde hor gorulmeli demiyorum, sadece motorcularin da yerini bilmesi gerek. Bi araba kadar hakkinin oldugunu savunmasi cok sacma.
diyosunda SENİN EHLİYETİN OLDUGUNA EMİNMİSİN ARKADAŞIM?VARSADA KURSA GİTMEDENMİ ALDIN ?TRAFİKTE 1 MOTOR 1 ARABA İLE EŞİT HAKLARA SAHİPTIR.BUNU İSTEDİGİN TRAFİK ŞUBEDEN ÖGRENEBİLİRSİN.YOKSA SEN BU YANLIŞ BİLGİYLE 1 MOTORCUYA ZARAR VERİRSİN ARABA YERİ KAPLIYO DİE.GELEN TRAFİK EKİBİDE SANA CEZADAN KAPLAMAYAPAR BENDEN SÖLEMESİ..