Yukiyi Yamahaya Cevirmek...
Reklamlar
-
Merhabalar öncelikle
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...59080803/detay
ilandaki Yukiyi Alsak Üzerinde Yazilari Silebilirmiyiz Veya Komple Degistirip Yamaha felan yazsak Bu Bize Ne kadara patlar???
bide istanbul içi bu isi yapan birileri varsa söylerseniz Cok Makbule Gecer
Reklamlar
-
üzerindeki yapıştırmaları fön makinesiyle ısıtıp sök,kolonyayla temizle sonra yamaha stickerı kaç kuruş ki? onu da temin edip kendin yapıştır
-
way supersin ya ;) tesekkur ederim ne bilim yapmam diye dusundum
-
Üzerindeki yapıştırmalar sökülmüyor diye biliyorum. Boyayı kazımak gerek. Onun yerine 1 milyar daha verip sıfır 2013 yzf 125 alsan daha mantıklı olmaz mı?
-
1000 lıramı bence cık sen bıraz daha
-
o paraya yamaha al ikinci el temizinden daha karda olucan hem daha uzun süre motora bincek hemde motordan nefret edip tamircilerle akrabaa olmican
-
Yahu adam R1 yapacak siz ne diyonuz
-
ero__ adlı üyeden alıntı
Yahu adam R1 yapacak siz ne diyonuz
hahahah ;:;)) napalim para yok 250 cc lik motor hemde sekil diye demistim
-
neden sen yukiyi sevmiyormusun,sen yukiyi aşağılıyormusun,ezikmi len yuki
-
ben bu yukılere yamaha yapıştırılmış halini gördüm. 4 çizgili çakma adidas süperstar gibi duruyo
-
2 milyar daha kat r125 al zaten o aradaki 2 milyarı servislerde verirsin sürekli ne gerek var bunlara :D
-
yeter vurmayin artikk ;D
can cekisiyorum
-
ronnytechno adlı üyeden alıntı
ben bu yukılere yamaha yapıştırılmış halini gördüm. 4 çizgili çakma adidas süperstar gibi duruyo
Dostum şimdi bazıları yzfr125 al demişler ya ; sen yzf alcam desen şöyle bi polemik başlıcak.
- Ya o para 125cc lik motora verilirmi git şunu al bunu al diye
ama yzf almak daha mantıklı tabi! zaten bu yukının 250 cc olduğuna bakma sen pek de güçsüzdür kendileri artı hava soğutmalı yanlış hatrlamıosam
Eğer kask takmıyosanız koruyacak bişeyiniz yok demektir!!!
-
Kardeş görüntüye bakma aman,bi gidip deposuna bi tıklat ne kadar kalitesiz olduğunu anlarsın,aman bulaşma,cbr 125-250,yzf r125 bak
-
cbr 125 var zaten ama otobanda hic memnun degilim hep sagdan sagadn tin tin gidiyorum 250 cikmak istiyorum
-
Ivır zıvırı derken 9.000 tlyi geçecek uzun vadede 250 lik iyidr 8-10 tl arası cbr 250 lere bak olmassa bir miktar kredi çek
-
2. el Cbr 250 alman en mantıklısı,
-
250 ye çıkmak için yanlış bir model seçmişsin.
Alırsın ama biryere çıkmış sayılmazsın.
-
İyide bunun da gücü cbr125 kadar zaten. Yine sağdan sağdan gidersin. 2005-07 arası hyosung bak bence
-
ucanteneke5 adlı üyeden alıntı
o paraya yamaha al ikinci el temizinden daha karda olucan hem daha uzun süre motora bincek hemde motordan nefret edip tamircilerle akrabaa olmican
Yok baba-bizim millet; Çakma'' mal almaya çok hevesli-alın-Mot.tamircilerle akraba olun...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)