yeni bi mont aldım sizce işe yarar mı
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Üstündekinin deri ceket olduğunu düşünürsek bence bol durmuş.
-
yaramaz mı hocam 1.55mm deri kalınlığı var 600 liraya hiç bişey hayırlı olsun yakışmış
-
Hocam kusura bakmada insan bir araştırır ondan sonra alır
Hayırlı olsun,Allah işe yarayıp yaramayacağını test ettirmesin..
Dünyada taklit edilemeyen tek şey cesarettir.Doğrusunu bildiğim yalanları dinlemek çok hoşuma gidiyor.http://ulubahtsizhasan.blogspot.com.tr/ dan beni tanıyabilir,neler çektiğimi görebilirsin
-
Evet sanki biraz bol durmuş gibi
-
:D benim ebat küçük yani yapcak bişey yok kış içliğini söktüm öyle çektim fotoğrafı XSmall beden olduğu halde bol durduğunu düşünürsek siz hesaplayın ne kadar ufak tefek olduğumu
-
-
Kalın gıyın ıcıne mumkunce. Ve eldiven alsaydınız parmaksız eldivenle kullanmıyorsunuz dimi motoru?
-
Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Beden ölçülerinizi yazabilir misiniz ? Montu beğendim ama genelde xs bile büyük geldiği için bu montun bana olacağını hiç sanmıyorum
-
Yahu bu bildiğin 4Riders armor Bende kışın 230 tl ye almıştım indirimde http://www.motomaxonlineshop.com/4ri...-ceket-pmu2204 Gayet şık bir ceket güle güle kullan kardeşim..
-
mont hem korumalı hemde deri, içiniz rahat olsun hudsonun ürünlerinden kullanıcıları memnunlar... ama hakikaten bol olmuş ya kas yapın biraz
-
hudson kullanıyorum bende 2,5 yıl olucak nerdeyse 1-2 fermuarının bozulması dışında çok memnunum.
-
çok teşekkür ederim beyler daha güzelleri sizin olsun
-
Kaca aldin hocam? Takip ettigim bir model.
-
Montu bilmemde o kask nedir yahu. Çiçekli böcekli..
-
Ordan burdan ruzgar almıyosaa, bir de rahatsan... Gerisini boşveeer!
Bilek ve boyun gerektiğinde sımsıkı kapatabilmeli..
Beden uydurmak bazen zor oluyor. Özellikle de konfeksiyon standartlarında bedene sahip değilseniz.
-
HAYIRLI OLSUN GUZELMIS MONT ..
Bende almayı dusunuyorum ama bırazcık daha uygun fıyatlı 350 tl gıbı max . tavsıye varmı?
-
çok teşekkür ederim beyler
TanImsIz adlı üyeden alıntı
Montu bilmemde o kask nedir yahu. Çiçekli böcekli..
kaskım suomy ve çok sağlam çiçeğe böceğe takılma :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)