Bir motor tutkununun oyunu yayınlandı - "Motor Traffic Racer"
Reklamlar
-
Uzun süren çalışmalardan sonra yeni oyunum "Motor Traffic Racer" yayınlandı.. Şehirde geçen bu oyunda motorsiklet oyununda gerçek hayatta araçlarla yapamayacağınız hareketleri size sunuyor, motorsikletinizin gücünü kazandığınız paralarla yükseltebilir ve daha hızlı bir motora sahip olabilirsiniz.
Oyunumu geliştirmem için siz değerli motor tutkunlarının fikirlerine ve görüşlerine ihtiyacım var.
Link: https://play.google.com/store/apps/d...torTrafficRace
Oyun geliştirme konusunda soruları olan arkadaşlar bu konudan bana ulaşabilir
Teşekkürler
Reklamlar
-
İos için de isterizz
-
abi yerli yapımcıları her zaman destekleriz.umarım daha da geliştirir,ilerisinde daha iyi projeler sunarsın.
-
iosa uyarla ilk ben alırım yeterki yerli yapımcı olsun
-
Biraz daha gelişmeye ihtiyacı var,çok basit olmuş ayırca neden hep ters şerit orasını da anlamadım.
Ama genede hep destek tam destek
Emeğine sağlık...
Dünyada taklit edilemeyen tek şey cesarettir.Doğrusunu bildiğim yalanları dinlemek çok hoşuma gidiyor.http://ulubahtsizhasan.blogspot.com.tr/ dan beni tanıyabilir,neler çektiğimi görebilirsin
-
cem_bloodz adlı üyeden alıntı
iosa uyarla ilk ben alırım yeterki yerli yapımcı olsun
IOS için biraz daha çalışmam lazım ama 1 2 ay sonra oradada çıkıcak, yerli yapımcıya verdiğin destekden dolayı ayrıca çok teşekkür ederim
-
-
Şimdilik yorum için erken, "herşey bir tıkla başlamıştı..." Yerli yapımcılara destek önemli, umarım TRAFİC RACER gibi alır aşını gider.Tebrikler.
-
Benim telefonum Galaxy Young (Android-sürümü falan nedir bilmiyom.) cihazınız bu sürüm için uyumlu değil uyarısı veriyor.
-
Tabletime indiriyorum. Guzel olduguna da inaniyorum. Tebrikler.
-
Keşke daha önce aramızda olsaydın, bu konuyu açmak için üye olmak zorunda kalmasaydın...
Umarım bu konu haricinde aktif olursun..
Oyunu akşam denerim. Yerli geliştiricilere destek verelim arkadaşlar.
-
Windows Phone için çıkarırsan alırım.
-
İos için beklemedeyiz
-
tr_select adlı üyeden alıntı
Keşke daha önce aramızda olsaydın, bu konuyu açmak için üye olmak zorunda kalmasaydın...
Umarım bu konu haricinde aktif olursun..
Oyunu akşam denerim. Yerli geliştiricilere destek verelim arkadaşlar.
YZF R125 im var bu forumda araştırarak almıştım yazmaktan çok okumayı seven birisiyim ama aranızda daha fazla bulunmaya çalışacağım, ayrıca çok teşekkürler desteğin için
-
İndirdim stora yorum yapmadim ama bende acilmadi Gm discovery var.loading bölümünde müzik caliyor ama acilmiyor.
-
ccc67 adlı üyeden alıntı
İndirdim stora yorum yapmadim ama bende acilmadi Gm discovery var.loading bölümünde müzik caliyor ama acilmiyor.
o sorun için güncelleme çıkarttım güncellersen 30 40 dk sonra düzelicektir
-
aynısını dicektim indirdim loadingte kalıyor.
-
Oyunu güncellerseniz düzelecektir arkadaşlar
-
Bu hafta IOS'da oyunu bulabilirsiniz
Teşekkürler
-
Yeni bir oyun daha yayınlandı.. Fikirlerinize ihtiyacımız var
https://play.google.com/store/apps/d...torTrafficRace
Teşekkürler
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler