Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Bajaj boxeri test eden arkadaşların yorumlarını bekliyorum

REKLAM ALANI

Cümleten günaydın arkadaşlar
    Başlıktada belirttiğim gibi bajaj boxeri test eden yakından gören arkadaşlarımın abilerimin yorumlarını bekliyorum
    Şimdilik bildiğim tek şey debriyajı pamuk gibiymiş
    Bilgilerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim teşekkürler

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    jackonbir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    beat-cbf150-apache-cbf150-NC700-XMAX-DJANGO-ACTIVA
    vitesi tersmiş

aSuBaYaH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    iki teker
    2 ile 2,5 litre arasında yakıt tüketimi var.
    çok ağrasif aynı zamanda çok torklu.
    1 viteste gazı biraz fazla verirsen teker yapmaya çalışıyor.
    Arka lastik ve ön lastik diğer modeller göre bayağı geniş. yola daha iyi tutunma sağlıyor.
    Bağ bahçe dağ bayır kullan çok sağlam motor. Fiyat ve yakıt tüketimi gayet iyi. 4 viter olmasına aldanmayın motor 100 km hıza çok rahat çıkabiliyor.

Alıntı jackonbir adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    vitesi tersmiş
    Cup motor gibi yani , bunu duyduğuma çok sevindim abi ben ters vitesleri daha çok seviyorum :D

Alıntı aSuBaYaH adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2 ile 2,5 litre arasında yakıt tüketimi var.
    çok ağrasif aynı zamanda çok torklu.
    1 viteste gazı biraz fazla verirsen teker yapmaya çalışıyor.
    Arka lastik ve ön lastik diğer modeller göre bayağı geniş. yola daha iyi tutunma sağlıyor.
    Bağ bahçe dağ bayır kullan çok sağlam motor. Fiyat ve yakıt tüketimi gayet iyi. 4 viter olmasına aldanmayın motor 100 km hıza çok rahat çıkabiliyor.
    Titreşim durumu nasıl abi birde cbf150 ye göre daha atak olduğunu okudum bi kaç yerde sen ne düşünüyorsun bu konuda

Motosikleti
    iki teker
    titreşim hiç hissettirmiyor. tork gücünü cbf 150 ile bile yan yana kıyaslama çok güçlü

jackonbir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    beat-cbf150-apache-cbf150-NC700-XMAX-DJANGO-ACTIVA
    asubayah bu aletin cüssesi nedir cbf le karşılaştırdığında

titreşim hiç hissettirmiyor. tork gücünü cbf 150 ile bile yan yana kıyaslama çok güçlü
    Peki abi sürüş karakteristiği olarak , konfor olarak nasıl? bide süspansiyonları yumuşak mı? sert mi? hallice mi?
    Frenleri nasıl abi tambur fren oluşu beni biraz düşündürüyor da

Motosikleti
    iki teker
    amartisör yapısı çok başarılı. esnek ve vuruntu yok. sele sanki biraz sert gibi geldi ama zaman içinde süngerin ezilip yumuşama ihtimalini de göz ardı etmemek gerek. oturuş pozisyonu güzel tam bir caferacer havası var motorda. ön fren kampana, yeni olduğu için frenler iyi yanlız zaman içinde tel paslanma yaparsa fren leme nasıl olur ileri zamanda frenler zayıflarmı bekleyip görmek lazım.

amartisör yapısı çok başarılı. esnek ve vuruntu yok. sele sanki biraz sert gibi geldi ama zaman içinde süngerin ezilip yumuşama ihtimalini de göz ardı etmemek gerek. oturuş pozisyonu güzel tam bir caferacer havası var motorda. ön fren kampana, yeni olduğu için frenler iyi yanlız zaman içinde tel paslanma yaparsa fren leme nasıl olur ileri zamanda frenler zayıflarmı bekleyip görmek lazım.
    Bilgiler için sağolasın abi ben bu yaz alcam inş. Konyada bajajın bayisi yok ama servisi var nasıl iş anlayamadım valla

Motosikleti
    iki teker
    servisi varsa iyi motoru sana enyakın il veya bayiden alır garanti bakımlarına serviste devam edersin.

Servis bakımı çok iyi 5 BİN kmde bakıma gidiyor. insan tamircinin yolunu unutur

antalyada ve ankarada bayiisi var yaza kadar konyaya bayiisi gelmezse oralardan alıp yoluma bakıcam abi
    Ayrıca tambur frenlerde 15000 km de bir değişeceği için ve disk frenden daha az maliyetli olacağı için oda güzel bi ayrıntı bence

ya aslında benim gönlümde şu motor yatıyo ama işte malesef üretilmiyo artık
    jackonbir ve hasanrs bunu beğendiler.

sahil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasaki er5, yamaha xcity 250
    mrb ilk defa baktım motora baya sağlam duruyor

Alıntı sahil adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mrb ilk defa baktım motora baya sağlam duruyor
    merhaba evet baya sağlam duruyo , youtebedeki videolarıda bunun kanıtı gibi , fiyatının 3000 lira olmasıda büyük avantaj

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:20 ----------

bu arada motor 113 kiloymuş şaka gibi :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:48 ----------

arkadaşlar bu motoru başka test eden varsa yorumlarını alabilirmiyim

Değerli arkadaşlar...

Bu ürünü haklı olarak merak ediyorsunuz. Bir hafta önce şu şekilde bir değerlendirme sunmuştum. Şu anda yollarda görünmeye başladı. Tekrar bu değerlendirmemi arz ediyorum.

"Bu ürünümüzde öne çıkan özellikler;

1. Sağlamlık, dayanıklılık ve güç,
    2. Yakıt tasarrufu,
    3. Uygun fiyat ve uygun fiyata satış sonrası hizmet desteği,
    4. Sürüş keyfi,

4 vites olması ile ilgili özellikle yapıldığını söyleyebilirim. Biz de açıkçası bunu sorguladık. Daha önce 5 vites olarak üretilen bu üründe tork aralıkları istenilen düzeyde yakalanamamış. 4 vites ile çok daha güzel dağılımlı tork değerleri yakalandı. Bunları da paylaşabilirim.

Bu senenin sürpriz ürünlerinden. Dünyanın bazı ülkelerinde açık ara birinci olan bu ürün tam bir kullanıcı dostu.

Sektörümüze hayırlı olsun diyoruz."

Ayrıca bu ürünümüz İstanbul'da bazı kuryeler tarafından da kullanılmaya başladı. Yarın irtibat numaralarına ulaşmaya çalışayım. İzin verirlerse kendileri ile görüşebilirsiniz. En doğru bilgileri kendileri verecektir.

Bugün Antalya-Gazipaşa bayimizden bir mail geldi. Tüketici 55 tl yakıt ile 600 km yol yaptığını, ürünün mükemmel olduğunu ifade etmiş ve yanında getirdiği bir müşteriyi daha boxer sahibi yapmış. İsterseniz bu müşteri ile de sizi görüştürebilirim.

Konya'da bayimiz yok ama servisimiz var sorusuna cevabımız; evet doğrudur. Henüz uygun bir bayi ile anlaşamadık. Ancak Konya çok kritik bir nokta olduğu için bayi ağı oluşuncaya kadar BAJAJ servis eğitiminden başarı ile geçen servisimiz üzerinden satış yapabileceğiz. "Babaakar" rumuzlu kardeşimiz servis ile görüşebilir.

Allah'a emanet olunuz. Saygılarımla...

Çok güzel haber sağol ekrem abi

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Mondial 125 mh drift
    Hindistanda bu motorlarla nakliyat yapılıyor, hindistan filmlerinde görmüştüm kanepe, buz dolabı, çamaşır makinası varillerde hayvan yemi taşıyorladı.
    Gezmek için kullanıldığında 100.000-150.000 görür motorlar. Hatta dünya turu bile atılır ama tipi bizim muhtara benziyor tipini beğenmedim.

Alıntı Jokzilla adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hindistanda bu motorlarla nakliyat yapılıyor, hindistan filmlerinde görmüştüm kanepe, buz dolabı, çamaşır makinası varillerde hayvan yemi taşıyorladı.
    Gezmek için kullanıldığında 100.000-150.000 görür motorlar. Hatta dünya turu bile atılır ama tipi bizim muhtara benziyor tipini beğenmedim.
    Bi alıyım direk cafe racer yada scrambler tracker işlemlerine başlıycam sen o zaman gör tipini

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Mondial 125 mh drift
    Alıntı babaAkar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bi alıyım direk cafe racer yada scrambler tracker işlemlerine başlıycam sen o zaman gör tipini
    siyah al ozaman Bende düşünüyorum bu mmotoru 4 fites ondan pek icime sinmiyor. Seko reyiz 4 fitesli motor almamm yazmıstı neden acaba sormak gerek.

Kırmızı alcam şarkısı bile var

http://www.youtube-gir.com/watch?v=EnZYNp27mJk

Şaka bi yana renk önemli değil zaten boyanacak.

ferdinandd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC S
    Alıntı babaAkar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya aslında benim gönlümde şu motor yatıyo ama işte malesef üretilmiyo artık
    Bundan 2. el alıp zamanla keyfine göre toplasana cilli gibi çok kıymetli alet bence

Ben cub sevmeme rağmen doğuş mantığına, bu mantığa uygun tasarımına, inanılmayacak derecedeki dayanıklılığına, paçaya dize kadar su çamur rüzgar yememesine, atikliğine, utanmasa hiç yakmamasına ... ... hastayım

Çok nadirde olsa keyfi tertemiz koruyan dayılar görüyorum içim gidiyor, havası çok başka, dönüp bi baktırıyor kendine
    Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)