her an intihar edebilirim !!!
Reklamlar
-
8 senedir özel bir klinikte psikolojik tedavi görüyorum. motor hayatım başladığı andan itibaren hayattan yeniden zevk almaya başlamıştım. motosikletime binince sanki başka bir dünyada yaşıyor tüm dertleri herşeyi unutuyordum motor sürerken. karşıma geçenlerde akrabanın düğününde bir bayan çıktı. etkilendim beğendim evlilik adına birşeyler için çıkmaya karar verdik.
motora karşı zaafı varmış ! ya motor ya ben dedi. ilk başta bırakamadım hatta yalvardım beni motorumla kabul et diye. oda ben evlecenğim eşimi merak edemem dedi . durumu anlattım ozaman arabaya ucaga da binmeyelim vs.. dedim.
bir ara onsuz yapamayacağımı anladım tamam motoru evlenirsek satıcam dedim bidahada binmiycem dedim yemin edip söz verdim. ama daha şimdiden alışmaya çalışıyorumda olmuyor !!!. tıpkı bir sigara gibi eroin gibi günde 10 dk binsem bile yetiyor bana. binmediğim gün sıkıntı basıyor. bendeki tutku aşk heves tiryakilik her neyse olmuyor. çözümü varmı sizce? herşeyi denedim ! ben yavaş sürüyorum full ekipman geziyorum vs.. anlamıyor. motorsuz bir hayat düşünemiyorum .aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık.
az öncede duygu sömürüsü yaptı sen beni özlemiyon motorunu özlüyon diye (en nefret ettiğim şey bir bayanın duygu sömürüsü yapması). işin içinden çıkamıyorum hayat şimdiden zindan oldu motorumla ben mutluyduk. şimdi sıkıntılıyım. iyice bunalmaya başladım !!!.durum iyi deyil
Reklamlar
-
müstakbel eşinizde, sizde konuya çok abartılı yaklaşmışsınız. çok basit bir konu. çift olarak psikolog ile görüşmenizi öneririm. bu durum sorun olmaktan çıkacaktır. karşılıklı mutlu olmak varken, zevklerinizi törpülemeyin, intihar edebilirsiniz yoksa.
-
hiçbir "ınsanoğlu" senden değerlı değil. bazen bencil olmakta fayda var.
-
Yanlıs anlama ama tercihler her zaman kötüdür insanı olduğu gibi sevmen gerekir secenekler arasında kalma hangisiyle mutluysan onu yap
-
Motor tehlikeli hocam. 4 tekerden şaşma.
-
Tehlikesiz tek yer vardı orada da ömrümüz 9 ayı aşmadı.
-
Hüğloooo.
İntihar edeceksen 3-5 tane hırsızı yolsuzu öldür öyle et bari bi işe yara ^^
Sen kendini düşünmezsen kimse seni düşünmez, psikolok falan hikaye . Kişiliğini mezun et şu liseden öncelikle :D
-
Hayırlısı...
Ne diyelim..2 tekerden sasma
-
barodi adlı üyeden alıntı
8 senedir özel bir klinikte psikolojik tedavi görüyorum. motor hayatım başladığı andan itibaren hayattan yeniden zevk almaya başlamıştım. motosikletime binince sanki başka bir dünyada yaşıyor tüm dertleri herşeyi unutuyordum motor sürerken. karşıma geçenlerde akrabanın düğününde bir bayan çıktı. etkilendim beğendim evlilik adına birşeyler için çıkmaya karar verdik.
motora karşı zaafı varmış ! ya motor ya ben dedi. ilk başta bırakamadım hatta yalvardım beni motorumla kabul et diye. oda ben evlecenğim eşimi merak edemem dedi . durumu anlattım ozaman arabaya ucaga da binmeyelim vs.. dedim.
bir ara onsuz yapamayacağımı anladım tamam motoru evlenirsek satıcam dedim bidahada binmiycem dedim yemin edip söz verdim. ama daha şimdiden alışmaya çalışıyorumda olmuyor !!!. tıpkı bir sigara gibi eroin gibi günde 10 dk binsem bile yetiyor bana. binmediğim gün sıkıntı basıyor. bendeki tutku aşk heves tiryakilik her neyse olmuyor. çözümü varmı sizce? herşeyi denedim ! ben yavaş sürüyorum full ekipman geziyorum vs.. anlamıyor. motorsuz bir hayat düşünemiyorum .aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık.
az öncede duygu sömürüsü yaptı sen beni özlemiyon motorunu özlüyon diye (en nefret ettiğim şey bir bayanın duygu sömürüsü yapması). işin içinden çıkamıyorum hayat şimdiden zindan oldu motorumla ben mutluyduk. şimdi sıkıntılıyım. iyice bunalmaya başladım !!!.durum iyi deyil
ya orta yolu bulmalısınız
ya da dogru insanı . bir ömür öle gecmez
bugun yarın gemişe döneceginizi adım gibi biliyorum
motor tedavisi olmayan tek GÜZEL hastalıktır.
allah yardımcınız olsun,
ya bir hayat boyu o insanla zevksiz bir tarzda birikte olacaksınız
yada baska birisiyle cok daha zeevkli ve BİRLİKTE bir yasam yasayacaksınız
Adım
CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz
-
Başlangıç için kötü bir durum olabilir.
Konu eşinizin sizi ve dolaylı olarak eşinizin kendisini düşünmesidir.
Hiç bir başlangıç şartlı olmamalıdır şart varsa sonunda problem çıkacaktır, Başlangıç olduktan sonra şartlar hayata göre değişecektir yada hayat şartlara göre şekillenecektir.
Eşler arasındaki sevgi sömürüsü, ya ben ya o deyişleri genelde ben tercihi ile başlar ama sonra hep böyle devam etmez ya kişilik bozuklukları başlar yada restleşerek (O) na dönülür ve sonuç başta olması gereken ben böyleyim işine gelirseye gelir.
İlk karar son kararın pişmanlığıdır.
-
emaaannn pirrrrrttttt. dert ettiğiniz şeylere bak..
-
Ya motorumla alırsın yada hiç de geç.
Bu ne ya.
-
Mümkünse rus kız bul. Her türlü sür...
http://www.gunceltrend.com Binicem üstüne... Vurucam kırbacı!
-
hehe çok iyi yaa
hasanrs adlı üyeden alıntı
-
Kardes burdaki kimse senin derdinden anlamaz. Olay sende bitiyo.
Motosiklet yerine baska hobi bul kendine, parasut, bisiklet yada atv al. Bunlar da seni rahatlatacaktir. Yada olmadi tamam biraktim de evlen, sonra 50cc lik bi motor al bakkala gitmek icin, mahalle arasi kullanirim de otobanda sagdan sagdan yardirirsin caktirmadan.
Evlendikten sonra ikna edersin, baslarsin elektrikli bisikletten yavas yavas buyutursun.
-
ALLAH başka derst vermesinde eğer ileride evleniceğin bayan şimdiden seni tercihler yapmaya zorluyorsa ileride dahada ilerler bu durum devamlı taviz vermeni isteyecektir. konuşup anlaşmaktan başka bir şey gelmez elden.
-
tragedie adlı üyeden alıntı
ALLAH başka derst vermesinde eğer ileride evleniceğin bayan şimdiden seni tercihler yapmaya zorluyorsa ileride dahada ilerler bu durum devamlı taviz vermeni isteyecektir. konuşup anlaşmaktan başka bir şey gelmez elden.
aynen daha şimdiden tercihler yapmaya zorluyor. kendi dayalı döşeli evim varken başka yerden ev istiyor ailesine yakın olmak istiyor.
-
hasanrs adlı üyeden alıntı
akşam akşam güldürdün be abii
PİSTON SARMIŞ HAYATIMA SEGMAN ATSAN NE FAYDA...
-
jedilight adlı üyeden alıntı
Kardes burdaki kimse senin derdinden anlamaz. Olay sende bitiyo.
Motosiklet yerine baska hobi bul kendine, parasut, bisiklet yada atv al. Bunlar da seni rahatlatacaktir. Yada olmadi tamam biraktim de evlen, sonra 50cc lik bi motor al bakkala gitmek icin, mahalle arasi kullanirim de otobanda sagdan sagdan yardirirsin caktirmadan.
Evlendikten sonra ikna edersin, baslarsin elektrikli bisikletten yavas yavas buyutursun.
3 sene bisiklet kullandım sarmıyor zaten zevk almıyordum bisikletten işe gidip gelmelik sürüyordum. motoruda iş için aldım ama tadı bambaşka çıktı. atv nin trafik sorunu var aralara giremiyon oda stres .
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:34 ----------
erkanzdemir adlı üyeden alıntı
Başlangıç için kötü bir durum olabilir.
Konu eşinizin sizi ve dolaylı olarak eşinizin kendisini düşünmesidir.
Hiç bir başlangıç şartlı olmamalıdır şart varsa sonunda problem çıkacaktır, Başlangıç olduktan sonra şartlar hayata göre değişecektir yada hayat şartlara göre şekillenecektir.
Eşler arasındaki sevgi sömürüsü, ya ben ya o deyişleri genelde ben tercihi ile başlar ama sonra hep böyle devam etmez ya kişilik bozuklukları başlar yada restleşerek (O) na dönülür ve sonuç başta olması gereken ben böyleyim işine gelirseye gelir.
İlk karar son kararın pişmanlığıdır.
psikologum gibi konuştun çok doğru söylüyorsun inşallah hayalindeki vfr yi alırsın !
-
ben evlenene kadar motora binmem diyodu, şimdide indiremiyorum. Vardır bi çaresi. Sen vazgeçemiyosan karşındakini tiryaki yapacaksın.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)