Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
5. sayfa BirinciBirinci ... 345

her an intihar edebilirim !!!

REKLAM ALANI
    Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Welcome to Kezban World...
    telike bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    phradrel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F650GS
    kadınlara motor sürmeyi öğretin yani ön ayak olun. inanamazsınız biranda değişebilirler.

alijian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf250l
    bence kanına girmelisin. motoru ona sevdirmelisin. eşiyle beraber geziler yapanlar var onların gezi raporlarını göster. hangi kadın gezmeye hayır der sonuçta. ballandıra ballandıra anlatmalısın. nabza şerbeti vermelisin. aklıma başka çıkış gelmiyor.

Motosikleti
    sibief 150 sisi
    aynısı bende oldu abi sevdiğim kız sigara kullanmıyordu ama ben içiyordum ya sigara ya ben dedi ben halimden mutluyum abi bi sigara içtim atladım motora o kızdan aynaya bile bakmadan uzaklaştım aşk sevdiğin insanı sevmektir aklındaki sevgili modeline uygun olan değil saygılarımla
    GB79 bunu beğendi.

jackonbir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    beat-cbf150-apache-cbf150-NC700-XMAX-DJANGO-ACTIVA
    bir hikaye vardır kurdu, kuzuyu ve lahanayı karşıya geçirme hikayesi
    senin durumunda böyle bir şey

chcts1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crypton s 2019
    Yemin ediyorum evlilik ve rutin hayat daha büyük tehlike
    alijian bunu beğendi.

Motosikleti
    ybr125
    Okurken tebessümle okudum cevaplarda ilginç arkadaşlar gerekeni demiş

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Ya sordugun soru cok abes, evlen kur yuvani coluk cocuga karis en guzel zevkler bunlar, cocuk yetistirmek ne yapacaksin motosikleti al bir araba gez, hayatina bak artik, binmisin binecegin kadar zaten.

KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt 600
    "nasreddin hoca'nın eşeği ve çocuğuyla yaşadığı macera"ya döndü konu.
    işin ucu bir şekilde hayat felsefesine, yaşamaktan ne anladığına dayandığı vakit herkesin birbirine tavsiyesi kendi meşrebince olacaktır.
    bu itibarla anladığın kadarını hayata tatbik etmekten başka yol görükmüyor.
    hayırlısı olsun.

safakk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    çok fazla vaktim olmadığı için tüm yorumları okuyamadım ama kesin ve net bir şey varsa ''evlendikten sonra ikna ederim'' i kafandan silmek olsun.

sonuçta belli bir yaştan sonra kişiliği değiştirmek neredeyse imkansızdır.

benim size önerim üye olduğunuz yada bildiğiniz bir motosiklet kulübü varsa çevrenizde toplantılarına gidin. kulüplerde eşleriyle motora binenleri uzun yol yapanları görsün motosikletin avantajlarını ve dezavantajlarını hayatınızda ki yeri ve önemini dürüst bir şekilde oturun konuşun. motosikletin tehlikesiz olduğunu vurgulamaktan ziyade bu tehlikeleri eğitimle ve dikkatli sürüşle minimuma indirebileceğinizi anlatın. yaptığınız geziler varsa bu gezilerde ne kadar mutlu olduğunuzu ve bu mutluluğu onunla paylaştığınızda daha çok mutlu olacağınızı vurgulayın.

herşeye rağmen ikna olmazsa trafiğe kapalı alanda kullanacağınız çözüm önerilerinde bulunun. mesela enduro yada cross motor alarak sadece arazide kullanın yada 250cc pist motoru alın (plakasız) sadece pistte kullanın. böylece trafikte risk almamış ve hanımında gönlünü yapmış olursunuz.

ikna edemediniz mi? sitede sizin durumunuzda olup buraya eşini ikna etmek için konu açan insanlar da oldu. o konular altına tüm forum seferber olup ikna etmek için yazılması gereken ne varsa yazdılar. kimi konular amacına ulaştı kimisinin sonucunu takip edemedim ama faydası olacağını düşünüyorum. olmadı barkın bayoğlunun canlı yayınına yardımcı olması için bir yorum yazabilir ve söylediklerini eşinize izletebilirsiniz. olmazsa istanbuldaysanız rahmi barutçuya ankaradaysanız kaan tunaya bu konu hakkında yüz yüze gidip fikir danışabilirsiniz. bu tip konularda yardım etmeye hayır diyeceklerini sanmıyorum.

evlilik birazda fedakarlık işi olduğundan her iki tarafında çözüm için adım atması gerekir. rest çekmeden önce de orta yolu bulmak için de her iki tarafında çabalaması gerekir. eğer ki bu durumda çabalayan tek taraf siz olursanız o ilişki zaten ilerde yürümez bir süre sonra ''lan hep ben koşuyorum yeter be..'' demenizde kaçınılmaz olur.

umarım herşey gönlünüzce olur sevgilerle

5. sayfa BirinciBirinci ... 345

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)