Welcome to Kezban World...
kadınlara motor sürmeyi öğretin yani ön ayak olun. inanamazsınız biranda değişebilirler.
bence kanına girmelisin. motoru ona sevdirmelisin. eşiyle beraber geziler yapanlar var onların gezi raporlarını göster. hangi kadın gezmeye hayır der sonuçta. ballandıra ballandıra anlatmalısın. nabza şerbeti vermelisin. aklıma başka çıkış gelmiyor.
aynısı bende oldu abi sevdiğim kız sigara kullanmıyordu ama ben içiyordum ya sigara ya ben dedi ben halimden mutluyum abi bi sigara içtim atladım motora o kızdan aynaya bile bakmadan uzaklaştım aşk sevdiğin insanı sevmektir aklındaki sevgili modeline uygun olan değil saygılarımla
bir hikaye vardır kurdu, kuzuyu ve lahanayı karşıya geçirme hikayesi
senin durumunda böyle bir şey
Yemin ediyorum evlilik ve rutin hayat daha büyük tehlike
Okurken tebessümle okudum cevaplarda ilginç arkadaşlar gerekeni demiş
Ya sordugun soru cok abes, evlen kur yuvani coluk cocuga karis en guzel zevkler bunlar, cocuk yetistirmek ne yapacaksin motosikleti al bir araba gez, hayatina bak artik, binmisin binecegin kadar zaten.
"nasreddin hoca'nın eşeği ve çocuğuyla yaşadığı macera"ya döndü konu.
işin ucu bir şekilde hayat felsefesine, yaşamaktan ne anladığına dayandığı vakit herkesin birbirine tavsiyesi kendi meşrebince olacaktır.
bu itibarla anladığın kadarını hayata tatbik etmekten başka yol görükmüyor.
hayırlısı olsun.
çok fazla vaktim olmadığı için tüm yorumları okuyamadım ama kesin ve net bir şey varsa ''evlendikten sonra ikna ederim'' i kafandan silmek olsun.
sonuçta belli bir yaştan sonra kişiliği değiştirmek neredeyse imkansızdır.
benim size önerim üye olduğunuz yada bildiğiniz bir motosiklet kulübü varsa çevrenizde toplantılarına gidin. kulüplerde eşleriyle motora binenleri uzun yol yapanları görsün motosikletin avantajlarını ve dezavantajlarını hayatınızda ki yeri ve önemini dürüst bir şekilde oturun konuşun. motosikletin tehlikesiz olduğunu vurgulamaktan ziyade bu tehlikeleri eğitimle ve dikkatli sürüşle minimuma indirebileceğinizi anlatın. yaptığınız geziler varsa bu gezilerde ne kadar mutlu olduğunuzu ve bu mutluluğu onunla paylaştığınızda daha çok mutlu olacağınızı vurgulayın.
herşeye rağmen ikna olmazsa trafiğe kapalı alanda kullanacağınız çözüm önerilerinde bulunun. mesela enduro yada cross motor alarak sadece arazide kullanın yada 250cc pist motoru alın (plakasız) sadece pistte kullanın. böylece trafikte risk almamış ve hanımında gönlünü yapmış olursunuz.
ikna edemediniz mi? sitede sizin durumunuzda olup buraya eşini ikna etmek için konu açan insanlar da oldu. o konular altına tüm forum seferber olup ikna etmek için yazılması gereken ne varsa yazdılar. kimi konular amacına ulaştı kimisinin sonucunu takip edemedim ama faydası olacağını düşünüyorum. olmadı barkın bayoğlunun canlı yayınına yardımcı olması için bir yorum yazabilir ve söylediklerini eşinize izletebilirsiniz. olmazsa istanbuldaysanız rahmi barutçuya ankaradaysanız kaan tunaya bu konu hakkında yüz yüze gidip fikir danışabilirsiniz. bu tip konularda yardım etmeye hayır diyeceklerini sanmıyorum.
evlilik birazda fedakarlık işi olduğundan her iki tarafında çözüm için adım atması gerekir. rest çekmeden önce de orta yolu bulmak için de her iki tarafında çabalaması gerekir. eğer ki bu durumda çabalayan tek taraf siz olursanız o ilişki zaten ilerde yürümez bir süre sonra ''lan hep ben koşuyorum yeter be..'' demenizde kaçınılmaz olur.
umarım herşey gönlünüzce olur sevgilerle
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)