Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Honda CBF 150 Motor Çalışmıyor!!

REKLAM ALANI

bide vurdurarak çalıştırmayı başarırsam her defasında vurdurarak çalıştırmam gerekir mi yoksa akü bir defa şarj edince kendini düzelmiş olur mu?

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:59 ----------

jackonbir bende iki kelimeyi yan yana görmeyi hiç istemezdim ama kader de bunu da görmek varmış

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    brtvrdrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tvs Apache RTR150
    Motor calissin bir kere biraz gezdigin zaman aku sarj olur..

Teşekkür ederim brtvrdrl.. ilk iş vurdurmayı deniyecem artık yapacak bişi yok.. servisi bekliyorum ama bu saate gelmediklerine göre artık gelmezler diye tahmin ediyorum.. yolda kalsak demek ki üç gün bekleyecez!

capozzz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar 1100 sport
    Senin akün yatmaktan şarj kaçırmış. Yalnız tamamen boşalan akü çalıştıktan sonra biraz gezmek ile eskisi gibi şıkır şıkır şarjlı hale gelmez. Yüksek devirde bir müddet gitmen gerekir. Benim tavsiyem üşenmeden aküyü söküp şarj ettirmen, çok basit bir iştir, normal oto elektrikçisi şarj edebilir. 5 lira alıyorlar şarj için

Daha sonrası içinse, eğer motor uzun süre yatacaksa akü kutup başlarından bir tanesini söküp öyle bırakmalısın. Böylece akün şarj kaçırmaz.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)