Arkadaş bu konuda bende çok düşünüp araştırıp önce kablolusunu kullanıp daha sonra da kablosuz olanına geçmiş biri olarak mevcut tecrübelerimi paylaşabilirim.
Birincisi kabloludaki en büyük problem malum kablonun kopma riskinin yüksek olması ve artçının indikten sonra unutup yürümesi sonucu sizi düşürebilmesi söz konusu.
Kablosuz olanına gelince,
Büyük rahatlık. İlk başlardaki acemilik sürecinde korkudan ileri bakmak, her şeye dikkat etmek söz konusu bile değildi iki tekeri olan bir şeki ayakta tutmaya çalışıyorum ama bunu yaparken 4 göz 4 te kulak vardı ki inanılmaz işime yaradı. Göremediklerimi görüp haber verdi eşim, duymadıklarımı o duydu. Uzun yolculuklardaki sohbet vs. ise yoluna göre değişir.
En pahalısını da alsanız 80-90 dan sonra ses kalitesi kaybolmaya başlıyor 120 gibi hızların üzerinde kimse kalmıyor zaten
Ama çok para vermek yerine acil ihtiyacınız yok ise internetten yurt dışından alın, benim kullandığım modeli Honkong'tan 19 günde gelmişti ve 2010 yılında almıştım halada kullanıyorum.
Ama, geçen hafta yağmur altında sürüş yapan Çanakkale yolunda hayatını kaybeden fotoğrafçı arkadaştan sonra bir tırsmadım değil ama bu güne kadar çooookk yağmurda da sürdüm çok şükür bir şey olmadı.
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"