Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Yine Kasinti Basladi...

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Mondial 125 mh drift
    Senin yerinde olaydim pulsar alirdim, youtube'da ki videolara gore gayet iyi motor, bi bak derim. Kalan paranlada ekipman alirsin, ustune baya bi parada kalir. Saygilar.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Pulsar veya kendisi gibi ucuz alternatifler konusunda ısrarcıyım atıyorum 15.000tl paran varsa 14.800 tl sine motor alıp 200tl sine dandik bir kask alma git 1500 tl ye güzel bir kask al montunu al eldivenini al kalan para zaten pulsara falan yeter üstüne para bile artar motorunda kafana göre ufak düzenlemeler yaparsın yanlış anlaşılmasın bajaj markasında falan çalışmıyorum ama önce güvenliklerini tamamla kalan parayla bir motor alırsın diyelim pulsar kötü çıktı bırak motorun ömrü bitsin senin değil

Düzenleme:Ne alırsan al tekerlerin hep yola bassın kazasız belasız olur inşallah

dnndbs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    :((
    O kaşıntı yok bende rahatım o yüzden. Hayal dünyamda her türlü motora biniyorum

ceymier - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ya bide su var ;)
    ayiptir soylemesi hatunlara karsi asiri derece düskünlügüm var...
    cbr 125 cekiyorum kapiya kizlar felan dikkat cekici pulsarda bu olurmu bilmem...
    Karizmatik olsun biraz motor ;

94CanRR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cbr 250r
    hoca sen iyi para verip şöyle güzel bi lastik al, sonra eğitim al, aldıysan başka bi yerden veya bi üst seviyeyi al, bir de güzel tulum.Alacağın 100 cc daha büyük motordan daha fazla zevk verecektir bunlar sana bence cbr 125 güzel motor...

ceymier - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    cbr 125 guzelde otobanda kotu hizi

Motosikleti
    KTM Duke 125
    Şehir içi kullanımı amacıyla 125 Duke aldım. Gerek kalitesi olsun gerek görünüşü, çok memnunum. Tavsiye ederim.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)