Merhaba arkadaşlar, abiler öncelikle kendimi tanıtayım yaşıma 18 Antalya/Alanya'da yaşıyorum adım Berker.Sadede geleyim motorumu ilk aldığımda beğenmeme rağmen artık eski tadını alamıyorum ve kendimi apaçi gibi hissetmeye başladım.Motorum rks titanic 150 beyaz renk stunt yapmaya da merak sarınca biraz ekleme çıkarma güzel olacak gibi geldi.Yapmak istediklerim sırasıyla şunlar;
Önce motorun resmini koyayım(Temsili)
1-Arka kuyruk yükseltme
2-Egzoz değişimi (mümkünse kuyruk altı)
3-Far ve gösterge iptali
4-İlerleyen zamanda cc ve lastik büyütme
5-Çamurluk çıkartma
Şimdi işlemlerin nasıl yapılacağını anlatayım
1-Arka kuyruk yükseltme;
Arka amortisörlerin şasiyle bağlantı yerlerine ek yaparak 10-15 cm arası bir yükseltme yapabileceğimizi söyledi ustam ve böylece kuyruk altında egzoza da yer açılmış olacak.
2-Egzozu bugün aldık marka bir egzoz değil ama üstündeki egzozun görünüşü çok kötü olduğu için şu tarz bir egzoz aldık.Ustam yüksek ısıya dayanabilen boru ile (Boru derken şu kumaş gibi olan bükülebilen falan tam adını bilmiyorum) şuan ki egzoz borusuna ek yaparak kuyruk altına taşıyabiliriz diyor ama hala bu konuda emin değilim çünkü söylediği parçanın sağlamlığı hakkında hiçbir fikrim yok.
3-Far ve gösterge iptali;
Tamamen iptal edilecek ve yerine sadece far olarak kötü durmayacak bir çözüm düşünülecek.
5-Çamurluk çıkartma;
Farın altından çamurluk kesilip sinyallere yeni yer bulunac
Şimdi sizlere sormak istediğim sorular şunlar motoru bu hale getirsem çekeceğim sıkıntılar neler?Polis, viraj vs. genel anlamda.Ustamın söylediği o boru gibi şey ne kadar sağlıklıdır ne olur? Cevaplarınızı bugün içinde alabilirsem çok süper olur yarın 12 de başlıyoruz yapmaya fotoğrafları eklerim, iyi akşamlar hepinize.