Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

Bayan Motorcu Alışverişte..

REKLAM ALANI
    tr_select - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    uǝq ɯıɯɐpɐ sɹǝt
    Alıntı hasanrs adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben bizim mahallede bir kadın gördüm. Siyah chopper üstünde deri yelek, deri pantolon ve bot giyinmişti. Doğru mu görüyorum diye kafamı asfalta vurdum baktım. Güldü geçti gitti... Bir iki defa daha o efsaneyi gördüm. Tanrıça gibi bişeydi...

Şimdi arada bir görüyorum bayan sürücü ama fazla değil...
    Benim en son gördüğüm bayan, capitol karşısında beyaz pcx motoruyla trafikte herkese korna öttürerek ilerliyordu.
    Bir süre sürüşünü izledim, abartısız 30-40 korna yapmıştır altunizade köprüsüne kadar.
    Yanından 1.vites redline geçtim, aklı gitti
    Yurt dışındayım, mesajdan ulaşın.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Sam@ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    97' Virago 250 / artık yok
    Alıntı tr_select adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim en son gördüğüm bayan, capitol karşısında beyaz pcx motoruyla trafikte herkese korna öttürerek ilerliyordu.
    Bir süre sürüşünü izledim, abartısız 30-40 korna yapmıştır altunizade köprüsüne kadar.
    Çok ayıp ,sana benden 20 ceza puanı dostum
    dockerengin bunu beğendi.

Motosikleti
    uǝq ɯıɯɐpɐ sɹǝt
    Alıntı Sam@ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok ayıp ,sana benden 20 ceza puanı dostum
    Motosikleti herkes sürebilir fakat herkes trafikte süremez. Yani her yiğidin harcı değildir... O bayan bir kaç kazaya karışmıştır kesin veya motoru bırakmıştır...

Gerçi yanından geçtik dediysek, silmede geçmedik. O kadar da vicdansız değilim

Teşekkürler -20 için. Sonuç olarak bir şey kaybetmedim
    Yurt dışındayım, mesajdan ulaşın.

Sam@ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    97' Virago 250 / artık yok
    Motosikleti herkes sürebilir fakat herkes trafikte süremez. Yani her yiğidin harcı değildir... O bayan bir kaç kazaya karışmıştır kesin veya motoru bırakmıştır...

Gerçi yanından geçtik dediysek, silmede geçmedik. O kadar da vicdansız değilim

Teşekkürler -20 için. Sonuç olarak bir şey kaybetmedim
    kimse bir şey kaybetmiyor, sonuçta şakalaşıyoruz ;) sen yine bayanların aklını alma trafikte, bir motorcu olarak motorcunun motoru bırakma sebebi olma

Motosikleti
    uǝq ɯıɯɐpɐ sɹǝt
    Erkek olsun, bayan olsun... Eğer harcın değilse, kendine güvenmeden direksiyona geçiyorsa, bu meleti süremiyorsa... Motoru bırakma sebebi olurum.
    En azından hayatını kurtarırım. Varsın arkamdan saydırsın dursunlar

Burası İstanbul. En kralı bile bu şehirde motosiklet sürerek hayatıyla kumar oynuyor.. Bunu çevremizde hayatını kaybeden arkadaşlardan biliyoruz zaten.

Ben çok arkadaşımı toprağa gömdüm... Bu yüzden kimsenin gözünün yaşına bakmam. Süremiyorsan, sürmeyeceksin. Bu kadar basit.

abeciMotoru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cb125E-SymWolf-Inazuma-XJ6 F
    Erkek olsun, bayan olsun... Eğer harcın değilse, kendine güvenmeden direksiyona geçiyorsa, bu meleti süremiyorsa... Motoru bırakma sebebi olurum.

Burası İstanbul. En kralı bile bu şehirde motosiklet sürerek hayatıyla kumar oynuyor.. Bunu çevremizde hayatını kaybeden arkadaşlardan biliyoruz zaten.

Ben çok arkadaşımı toprağa gömdüm... Bu yüzden kimsenin gözünün yaşına bakmam. Süremiyorsan, sürmeyeceksin. Bu kadar basit.
    vay arkadaş, motoru bırakma sebebin olurum derken uyguladığın olayı ibretle okuyorum. adamsın üstat saygı duydum valla! her trafikte senin gibileri olsa ne ölüm oluuur ne de kaza.
    Motosikletimin üstü açık..
    https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber

hasanrs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Asya AS 150 T1 7k, SYM GTS250i Evo16k, Yamaha R25
    Lütfen ama bayan arkadaşlarımızı destekleyelim. Herkesin acemilik dönemi (benim de şu an ) oluyor. 30-40 korna dediğin nedir ki? Çiçek gibi bir trafik için bayan sürücüler çoğalsın
    http://www.gunceltrend.com Binicem üstüne... Vurucam kırbacı!

Sado39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ktm Adventure & Duke, Yamaha YBR, Suzuki Burgman
    Trafikte fark edilmek için kısa kısa korna yapanlara "kötü sürücü" "kötü motorcu" demek yanlış sanki be hocam. Tabi olayı yaşayıp gören sensin sadece korna değildir kim bilir neler yaptı da sizi bu kadar çileden çıkardı ablamız. Bu arada diğer mesajlarına katılıyorum abi.

Ufuk ARSLAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R
    istanbulda kadıköy göztepedemi oturuyorsunuz. o civarda dolanan bir bauan choper kullanıcısının oldugunu bende duydum ama benim için bir efsane o.

ectuna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Versys 650 (İnazuma-YBR125-Honda Ps150i-H.Kinetix)
    o değilde geçen işten dönüyorum levend de metrocity'nin oralarda arabaların arasında sıkıştım. of poff geçecek aralık arıyorum. yan seritin boşluğundan uzun saçları kaskından çıkmış mavi ybr ile ablanın biri bir geçti, peşine de takmış 2-3 kurye yol açıyor resmen. daldım peşlerine ilerliyorum. bir yerde ben koptum, sbla canavar gibi çekti gitti.
    saygı duyarım hürmet ederim.
    hasanrs bunu beğendi.

Motosikleti
    uǝq ɯıɯɐpɐ sɹǝt
    Alıntı Sado39 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Trafikte fark edilmek için kısa kısa korna yapanlara "kötü sürücü" "kötü motorcu" demek yanlış sanki be hocam. Tabi olayı yaşayıp gören sensin sadece korna değildir kim bilir neler yaptı da sizi bu kadar çileden çıkardı ablamız. Bu arada diğer mesajlarına katılıyorum abi.
    Sinyalsiz şerit değiştirme, trafik hızında ilerlemeyip orta şeridi kapatma, yanlış frenaj, yanlış oturuş pozisyonu, yanlış gidon tutma, kask harici başka bir korumanın olmayışı, birde simsiyah giyimenin yanında pembe babet

Bu 500-600 metrede gördüklerimdi. Bu mesafe zarfında kıçını kollayıp münübüslerin sıkıştırmasını engellememde cabası...
    Dit dit tiz seste çıkan pcx kornasına katlanamayıp uzadım gittim zaten.. Kocası karısından bıkıp, kurtulmak için motor almış işte
    Abicim kısacık bir mesafede 30-40 korna ne demek ? Acemi-kötü-paranoyak-kısaca binme demek.
    Bayan olduğu için savunmayın
    Zaten bu bayan sürücü konusuda çok uzadı. Kapatsakmı artık
    kngsze bunu beğendi.

kngsze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Apache *11
    Sinyalsiz şerit değiştirme, trafik hızında ilerlemeyip orta şeridi kapatma, yanlış frenaj, yanlış oturuş pozisyonu, yanlış gidon tutma, kask harici başka bir korumanın olmayışı, birde simsiyah giyimenin yanında pembe babet

Bu 500-600 metrede gördüklerimdi. Bu mesafe zarfında kıçını kollayıp münübüslerin sıkıştırmasını engellememde cabası...
    Dit dit tiz seste çıkan pcx kornasına katlanamayıp uzadım gittim zaten.. Kocası karısından bıkıp, kurtulmak için motor almış işte
    Abicim kısacık bir mesafede 30-40 korna ne demek ? Acemi-kötü-paranoyak-kısaca binme demek.
    Bayan olduğu için savunmayın
    Zaten bu bayan sürücü konusuda çok uzadı. Kapatsakmı artık
    Bence korna çalmak o kadar kötü değil, 6bin devirin üstüne daatt daatt diye saniye başı kornaya basıyorum :D
    Biraz küfür yesemde kimse yanaşmıyor şuanlık :D
    Dünyada taklit edilemeyen tek şey cesarettir.Doğrusunu bildiğim yalanları dinlemek çok hoşuma gidiyor.http://ulubahtsizhasan.blogspot.com.tr/ dan beni tanıyabilir,neler çektiğimi görebilirsin

Motosikleti
    Alıntı Ufuk ARSLAN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    istanbulda kadıköy göztepedemi oturuyorsunuz. o civarda dolanan bir bauan choper kullanıcısının oldugunu bende duydum ama benim için bir efsane o.
    Ufuk bana dediysen o civarlardayım ama bu kadın cidden efsane. Son zamanlarda göremiyorum maalesef!

Sado39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ktm Adventure & Duke, Yamaha YBR, Suzuki Burgman
    Dedim ya daha neler neler yaptı Allah bilir. Ama korna konusunda katılmamakta ısrarcıyım. (Kısa kısa korna tabiki öyle daaaat diye küfür gibi olanlardan değil)

OokareenoO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cbr125r, ninja 300

Affedersiniz de kimse anasının karnından motor öğrenmiş olarak doğmuyor. Fırsat tanımazsanız nasıl öğrenmesini bekliyorsunuz insanların? Ilk trafik deneyimi olabilir sonuçta heyecan yapmış olabilir! Erkek bayan olarak değil insan olarak saygı gösterilmeli herkese!!! Ayıptır . Birde istanbuldan bahsediyorsunuz. Kınıyorum arkadaşım sizi !!!
    reverse bunu beğendi.

Motosikleti
    Kareen haklı beyler! Dağılın...

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)