Yahu alın şu ybrle cbfnizi siz kullanın. İki motorda da bu motor gibi ne hava ne performans ne de tip var.
Ybr cbf dediğin su soğutmalıda mı mondialin hava soğutmasıyla dalga geçiyorsun ! Marka olmasa ne olacak merak ediyorum, senin dediğin makineleri biz hergün sürüyoruz ve bi s.... olmadığını görüyoruz. Hayatında kaç defa mondialin makinelerinden kullandın ? Mondiali savunmam bu kadar yazıyı yazmamın tek sebebi yeni arkadaşların senin gibi cahillere kulak asmamasıdır.
sacmalamissin mondial ile hondayi kanuniyi bir tutamazsin...
mondial kadar dandik bir marka görmedim derin dondurucu üreten adamlar motor satarsa olacagi bu
Millet ybrsini cbfsini yavaş kullanırken ben çin malları ile yapmadığımı bırakmıyordum motora ki bunlardan biri mh 125 drifttir. Rodajdan itibaren 10000 km full yüksek devirli kullandım, senin cbf dediğin makine gibi gram yağ yakmadı veya ybr gibi şanzıman ağlatıp,tekleme yapmadı. Artık şu ybr cbf diyenlerden bıktık bunlar önermekten bıkmadı a..
Bu yazdıklarım bu motoru almak isteyenler için.
Kimseye aldanmayın
Ybrde,cbfde,mondialde,kanunide vs... çinin aynı kalite üreten fabrikalarından çıkıyor.
Mondialin artıları
11,5 Kw yani 15,4 Hp (Beygir)
180 cc silindir
Ön ters kalın amortisörler
Gazlı ve yağlı arka amortisörler
Kalın ön arka lastikler
Çok daha güzel bir tasarım
Diğerlerinden daha fazla benzin taşıyabilecek depo (2 katı nerdeyse)
Dijital sayaç
Racing gidon
Balansörlü ve üstten eksantrikli motor (Titreşimsiz motor)
Led stop ve sinyaller
Bu artılar ybr ve cbfye göre artılar
Ybr ve cbf artıları
Karbüratörleri yarı enjeksiyonlu
Başka bir tane artısı yok
Ha mondialin bir artısı daha var fiyatı ucuz olması ve onlarla aynı kalitede olması. Ha bana bunlar nasıl aynı kalitede olduğunu söylersin diyen adama cevabım şudur sen hayatında motora binmemişsin o yüzden boş konuşma ;)
Yeşil ve beyaz renkleri çok güzelmiş ve üstlerinde fabrika çıkışı jant stickleri mevcut. Bu model commuterden daha çok ufak cc naked (roadster) motoru olmuş. En güzelide fıstık gibi tasarımıyla ybr ve cbf gibi tipsiz kurye motoru değiller. Bu kadar güzel ve performanslı yeni modeller çıkmaya başladıktan sonra daha fazla para verip daha kötüsünü almak mallıktan başka birşey değildir. Tebrikler mondial düşük cclerde güzel modeller getirmeye devam ettiğin için.