insan binmeye utanır.. panayır arabası gibi...
insan binmeye utanır.. panayır arabası gibi...
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
Bu benim evladım olsa,cüküme dava açarım..Zevk melesesi diyeceğimde,ortada zevk yok..Allah ıslah etsin..
Şimdi 300 lira ekran masrafı çıkardın sen bana, ilanı açar açmaz bağırıp ekrana tükürüp yımrıh attım.
Bir grup İsviçreli bilim adamı bu çocuğun şuurunu incelemek için yola çıkmış geliyormuş
bisiklet kırması gibi duruyo :D
"G4rd4ŞıIIııIm Y4kıy000n hAnyyy ;))"
Memleketimden soğudum şe...sizim bu yaz ybr alacağım inşallah.
Alınca memlekete gideceğim; baksınlar ybr nasıl olurmuş.
Yorumlara kahkaha attım.
Sıçmış sıvamış diyecektim ama tek kişi bunu beceremez
Tüm çankaya yok yetmez tüm ankara sıçmış bu da sıvamış
Sıva ustası mı acep bu herif
Hayır birde aklıma askerde dışkısıyla tuvalete şafak yazanları aklıma
getirdi. Henüz askere gimemeişse takip etsinler kesin yazar şafağını tuvalete pehhh
ben begendim ama niye oyle diyorsunuz :-) kafa grenajindaki aynalar sokulse topcase adam gibi dursa biraz bir seye benzer
Ankarada gordugum ybrlerin % 85i hemen hemen boyle. Siz ilanda 1 tane gordugunuz icin degisik geldi. Yani bu apaci kardesimiz Ankarada tek degil. ;)
Sonra "vay efendim yamahasi hondasi TR ye guzel modellerini getirmiyor,hep dandik model getiriyor" diyosunuz.bu markalarin yerinde olsaniz siz ne yapardiniz?
Başarılarının devamını diliyorum arkadasın. Bir motor anca bu kadar kepaze edilebilirdi.
beleş verse almam o ne öyle yahu
ülkede mühendis yok belki ama tasarımcı çok
sizlere garip gelebilir ama emek ve bahçelideki kurye arkadaslarin cogunun motoru böyle, bana çok normal geldi maalesef, gerci bunda o mavi fazla kaçmış, ne işe yaradığını anlamadigim ayna görünümündeki sşeyler standart
Ben de bugün CBF 150 Fireblade gördüm Ulus'ta :D :D :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)