9000 km dir xj6 diversion f i kullanıyorum . son 1 haftadır acayip nadireler olaylar atlatıyorum. ulan ikarusa da girmiyorum ama ne bilim ben en iyisi bu sıralar motora binmiyim.
bu akşam dalgınlık + yorgunluk + gece görüş açısının verdiği körlük derken ilerideki kırmızı ışıkta duran araçları ben ilerliyor sanırken onlar duruyormuş son anda farkına vardım hızım 70 felandı 40a kadar düştüm baktım duramıycam hemen çıkış noktası belirledim kendime iki aracın arasından geçtim duran aracın. birazcıkda mesafe genişti çok şükür birde her zamanki gibi full korumaya güvenerek rahat sürüş yapıyorum diye kendimi kandırmamam lazım onu anladım. bu aralar bende baya bir uğursuzluk var ama hayırlısı inşallah
geçen pazar günü de istanbuldan izmite giderken otobanda 4 cm çivi girdi arka lastiğe çok şükür farkettim.
biraz öncede birtane köfteci kurye fare gibi bir anda ara sokakta aynama vurarak geçti solumdan hafif bir temas halinde gerizaklı ikimizide yere düşürcekti.
geçen 3 gün öncede üsküdar da kırmızı ışıkta bekliyorum bayan doktor sürücü arkadan deydiriverdi motor ileri gitti tutamadım yere düşürdüm bayan doktor sürücü mesafeyi ayarlayamamış
motorda birşey yok şükür. ama bende bir uğursuzlukmu desem yoksa ne bilim sizede oluyomu böyle peşpeşe olaylar zincirini kılpayı atlattığınız durumlar?
not: şunu anladım kesinlikle ve kesinlikle ne olursa olsun motor sürerken aklımıza başka şey gelmemeli gelirse işte görüyonuz dalgınlıktan bahsediyoruzya kazalar da zaten dalgınlıkla olmuyormu.?
yok abi bundan sonra dalmıycam. gider denize dalarım havalar ısınsın bune lan.