Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

Aceminin günlüğü

Motovento
    REKLAM ALANI
    ozwizard - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XMAX 250
    Keskin Viraja 85 le girme hızını düşür, doğru vitesle gir, gazı kestiğinde motor fren yardımcı olsun kaz gibi aynı hızda gitmeyesin, karşı yola geçmeye başladığın anda arka frene asılma, asılma ki arka lastik hoplamaya başlamasın, bakışını gitmek istediğin yere çevir, patlat kontrayı ve yatır yatırabildiğin kadar, baktın motor minibüse aşık oldu koy bi tekme at altından, karşı şeride kelim-i şahadet getirip geçerken üzerine gelen, pardon üzerine gittiğin minibüse bakmak yerine virajın dışına bak, bi şekilde hızını düşürmeyi başarıp kendini karşı şeridin dışına atmayı başarınca, tekrar kendi şeridine girmek isterken mutlaka aynana bak. Oh yırttık derken arkandan gelen çakmasın, Bol bol sadaka ver, kurban kes, anana babana hörmet et. Böylece bu kadar hatayı üst üste yapıp hayatta kalmanın tek sebebi yüce Allahdır Ömrüm boyunca unutmam, unutamıyacağım bir andır. Hiçbir yakınıma anlatmadım. Yoksa ne eşim ne ailemin motoru balyozla parçalamasına engel olamazdım.

Herkeze kazasız sürüşler dilerim.
    hasanrs, dmRhn, Sam@ ve 6 diğerleri bunu beğendiler..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    hasanrs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Asya AS 150 T1 7k, SYM GTS250i Evo16k, Yamaha R25
    ozwizard o anı yaşattın bize. Geçmiş olsun. Motor güçlü diye hız yapmayın arkadaşlar. Motorun gücünü zevk için kullanın.
    http://www.gunceltrend.com Binicem üstüne... Vurucam kırbacı!

Motosikleti
    yamaha yzf r125
    -omuz üzerinden bakış atmadan şerit değiştirme..
    hasanrs ve SUN bunu beğendiler.

alicebbar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT25+RKS Freccia
    en önemlisi durabileceğin hızda git :D bazılarını görüyoruz gitmeye gidiyor durmaya da duruyor ama araba arkasında kafa üstüne düşerek vs :D
    hasanrs ve halilom bunu beğendiler.

dmRhn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Megelli 250R - Satıldı
    Alıntı hasanrs adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dmRhn ;) Bu kadıköy işini biraz kurcalayalım :D

linkinpark20 geçmiş olsun yaa :/
    Abi ben bir ehliyetimi alim Ondan sonra bakalım, motor öyle kapının önünde yatıyor. İçim gidiyor kullanamıyorum diye :D Dün akşam hanıma söyledim hadi çıkalım biraz diye de yok istemedi :D Her akşam binicem binicem hevesi ile günü bitiriyorum hooopp eşim yan çiziyor :D Tekte çıkmak istemiyorum hanımı evde yalnız bırakma taraftarı değilim canı sıkılır diye Ama şu ehliyeti alayım sonra çevreyollarına dökülünce geliriz o tarafa da :D
    hasanrs bunu beğendi.
    şŞtt.. Ses Kes, Ses Dinle 1 Tam Gaz 1 Ara Gaz..
    Hayal kuruyorsan, ulaşmak için çaba sarf et.

Motosikleti
    Yakalanırsan 1400 TL sürücü+1400 tl ruhsat sahibi diyorlar. Ama yok illa gezcem diyorsan geleyim iş çıkışı istediğin zaman ;)

Motosikleti
    MT25+RKS Freccia
    dmrhn bence biraz tecrübe kazan sonra artçı al tek iken bazı hataları kurtarabilirsin ama, Allah korusun arkadan biri olursa o iş daha zor konu acemi günlüğü acemi olduğunu varsayarak yazdım tecrübeli isen yanlış anlama
    dmRhn bunu beğendi.

Motosikleti
    Megelli 250R - Satıldı
    Sağolasın abi ama aynen ben zaten bizim site çevresinde sadece turlarım en fazla hani anlık hevesimi alayım diye yoksa trafiğe çıkmam cezalar biraz yüksek O yüzden ehliyeti alayım sonrasında buluşalım Oz. ile de konuştuk senide aramıza alalım diyoruz toplu bir buluşma yaparız.
    hasanrs bunu beğendi.

Motosikleti
    Evet en mantıklısı ehliyet işini halletmen. Bu arada Kadıköyden randevu almak çok zor. Ataşehir oldukça rahat bilgine.

Motosikleti
    Megelli 250R - Satıldı
    Evet en mantıklısı ehliyet işini halletmen. Bu arada Kadıköyden randevu almak çok zor. Ataşehir oldukça rahat bilgine.
    Kavacık'ta emniyet yok mu ehliyeti buralardan alsam? Başakşehir de girdik sınava ama her yerden alınabiliyormuş, sürücü kursuma sormuştum öyle dediler.

Motosikleti
    Kavacık beykoza bağlı sanırım. Beykoz ilçe emniyet müdürlüğünden alırsın.

Motosikleti
    Megelli 250R - Satıldı
    Evet Beykoz 'a bağlı abi, aynen Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğünden almayı planlıyorum işte sürekli iş yerinden bu gibi işlemler için izin alamam sonuçta. Yakın birde bana git gel 10 dakikayı almaz bu kadar kısa süre için izin alınabilir de, komple günü izin almak sıkıntı olur Şu dosyayı hazırlayamadılar herhalde daha ya, hazırlanınca mesaj çekeriz demişlerdi halen ses seda yok :D
    hasanrs bunu beğendi.

Motosikleti
    Haha o mesajlar hiç gelmiyor nedense... Ben sürekli aradım sürekli kurcaladım nerde dosya diye :D

Motosikleti
    Megelli 250R - Satıldı
    Haha o mesajlar hiç gelmiyor nedense... Ben sürekli aradım sürekli kurcaladım nerde dosya diye :D
    Ben aradım valla bugün dayanamadım artık, Milli Eğitim Bakanlığına gönderildi 15 gün içerisinde bize gelir dosyalarınız geri dediler Sonra biz de size veririz sizde karakola gidersiniz dedi Bu bilgi yeterli bana :D 15 gün kaldı, gerçi sonra karakoldan randevu almak var gidince dosyayı verince hemen ehliyeti veriyorlar mı ki zannetmiyorum bir de karakol randevu veriyor şu tarihte gel ehliyeti al diye derken herhalde 1 ayım var daha o A2 yazısına kavuşmaya ehliyetimde

Motosikleti
    Önce internetten randevu alıyorsun. Ataşehir bir hafta sonra verdi ama yoğunluğa göre değişir sanırım süre.

Motosikleti
    Megelli 250R - Satıldı
    Önce internetten randevu alıyorsun. Ataşehir bir hafta sonra verdi ama yoğunluğa göre değişir sanırım süre.
    Abi dosya bir çıksın da gerisi kolay ya
    Dur aklıma gelmişken bende başıma gelen bir olayı yazayım hemen :D

- Motosikletin ayaklığını kaldırdıktan sonra ( ayağınızla kaldırırken ki durumdan bahsediyorum ) ayağınızı yere koyarken ayağınızın altında ince ve uzun bir yay olmamasına çok dikkat edin :D O yaya basıp motoru bacağınızın üzerine yatırdıktan sonra, oturup bacağınızı mosmor izlemek durumunda kalırsınız ki baya can yakıcı olabiliyor ;)
    hasanrs ve ahmetersoz1 bunu beğendiler.

ozwizard - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XMAX 250
    ozwizard o anı yaşattın bize. Geçmiş olsun. Motor güçlü diye hız yapmayın arkadaşlar. Motorun gücünü zevk için kullanın.
    Çok teşekkür ederim. Bu arada Tem Anadolu da 3 kamyon birbirine girmiş, müthiş trafik var gidenlerin bilgisine. Sultanbeyli sapağını geçtikten sonraydı sanırım, gebze yönüne doğru. İzleyenlerde aksi istikamette trafik yaratmışlar. Kamyonlar emniyete dalıyor fütursuzca, dikkat.

Motosikleti
    Megelli 250R - Satıldı
    Alıntı alicebbar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dmrhn bence biraz tecrübe kazan sonra artçı al tek iken bazı hataları kurtarabilirsin ama, Allah korusun arkadan biri olursa o iş daha zor konu acemi günlüğü acemi olduğunu varsayarak yazdım tecrübeli isen yanlış anlama
    Ali henüz yeni gördüm mesajını kusura bakma Yok neden yanlış anlayım estafurullah. Evet acemiyim henüz ve bu acemiliği artçım olan kardeşimle attım yani 250 km boyunca onu arkamda Allah kaza bela vermeden götürebildim, zaten sadece onun korkusu yetti bana gerçekten sağ salim onu eve kadar götürmekti tek gayem.
    Hani ondan sonra da eşimi aldım artçı olarak ama sıkıntı yaşamadım şükür artçıyla şimdiye kadar ya iyi gittim geldim yani Tecrübe zaten deneyerek kazanılır Yalnız tabii ki tecrübe yanında koruma getirir, artçımı da boş bırakmam hani yani airbagli montlarımız kasklarımız ve max. 70 km yapılan hızla ki Istanbul 'da ne kadar hız yapabilirsin ki motosikletli de olsan :D Sürekli bir yerlerden birisi fırlayacak korkusuyla gidemiyorsun bile neredeyse.

TAYFUNBORA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ktm 690 Sm
    %30 diyorum ben.

Alıntı redlion999 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mümkünse hiçbir arabanın sağından geçme.. Sinyal kolunun kullanılma oranı %50 civarı..
    https://www.youtube.com/user/funtay34
    http://instagram.com/tayfunboralegend/
    https://www.facebook.com/tayfun.bora

Motosikleti
    MT25+RKS Freccia
    Alıntı dmRhn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ali henüz yeni gördüm mesajını kusura bakma Yok neden yanlış anlayım estafurullah. Evet acemiyim henüz ve bu acemiliği artçım olan kardeşimle attım yani 250 km boyunca onu arkamda Allah kaza bela vermeden götürebildim, zaten sadece onun korkusu yetti bana gerçekten sağ salim onu eve kadar götürmekti tek gayem.
    Hani ondan sonra da eşimi aldım artçı olarak ama sıkıntı yaşamadım şükür artçıyla şimdiye kadar ya iyi gittim geldim yani Tecrübe zaten deneyerek kazanılır Yalnız tabii ki tecrübe yanında koruma getirir, artçımı da boş bırakmam hani yani airbagli montlarımız kasklarımız ve max. 70 km yapılan hızla ki Istanbul 'da ne kadar hız yapabilirsin ki motosikletli de olsan :D Sürekli bir yerlerden birisi fırlayacak korkusuyla gidemiyorsun bile neredeyse.
    Sorun değil abicim

Aynen doğru diyorsun insana daha dikkatli olması gerektiğini fark ettiriyor yol boyunca. Orasını hiç deme dur kalk yapmaktan motor ateş gibi oluyor. Ben bazen boşa alıyorum aleti, ayaklarımla itiyorum önümdeki araç az gidince. :D

REKLAM ALANI
4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)