Bir yorum daha atayım kontra ile ilgili çok yorum var. youtube'a " Bileğin Dansı " yazıp 1 saat 32 dakıkalık bir video var bunu hem tamamen izle. Hemde burda ki kavgayada son verilir Kontra da video'da da gösterdiği gibi gidonu sola ittiğimiz de önce sağa sonra sola döndüğünü görürüz.
beyler biraz eksik söylmişim gidonu sola ittim dedim sol elciği sola itemiyecegime göre tabiki sağ elcik sola itilir bence söylediğimde bi yanlışlık yok anlasılır bi şekilde yazdığımı düşünüyorum
"Yasamayan cesaretiyle bir kösede öyle ölür esaretiyle..."
Hakkaten yazdıkça daha da karmaşıklaştırıyorsunuz olayı.
Sağ elcik sola itilmez. İleri doğru itilir. Uygularken doğru yaptığınıza eminim. Yalnız ifade ederken kafa karışıklığına mahal verecek açıklamalardan uzak duralım. Sonuçta bu gibi hayati bilgileri insanlar buralardan okuyup denemek isteyebilir.
bilmeyen arkadaşlar denemekten korkuyorsanız bir bisiklete binin deneyin gidonun sağ elcik yani kolu kendinize yarım cm çekerseniz motor lastiğin sol dış kısmına yatıp sola dönmeye başlar bunu en düşük hızda bile yapabilirsiniz illa en düşük 30 km hızla gitmenize gerek yok
harika anlatmışsın bnde ilk sürdğmde öyle olydum motor sürdüğümü görenler nie gülüyon diolardı :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)