Arkadaşlar konu başlığından da anlaşıldığı üzere merak ettiğim bir konuyu sormak istedim.Motorsikletin arkaasını kaydırarak yani patinaj yaptırarak nasıl dönderilir?Teşekkür ederim
Arkadaşlar konu başlığından da anlaşıldığı üzere merak ettiğim bir konuyu sormak istedim.Motorsikletin arkaasını kaydırarak yani patinaj yaptırarak nasıl dönderilir?Teşekkür ederim
o motorsikletin gücüne, hızına, virajın dönüş açısına, genişliğine, yolun eğimine ve asfalt durumuna göre değişir. hızlı virajlarda direksiyonu ters yönde biraz çevirmek gerekiyor.
Önce direksiyonu döneceğin yöne çevir Motor tam dönerken yatık vaziyetteyken gazı diple Düşersen mesuliyet kabul etmem ben cross la hep böyle yan veriyordum
arkadaşlar ben anlatamadım herhalde.Şimdi mesela motor park halinde duruyor,motoru çalıştırıyoruz ve arka tekeri patinaj yaptırarak olduğu yerde dönderiyoruz.Umarım anlatabilmişimdir
Debriyaj gaz ön fren üçlüsü ile yapılabilir.
Boş alanda alıştırma yapın da bi yere girmeyin...
Lastik yakma diyor vatandaş,ama başlık süper
Yapacak kadar tecrübem yok.Araştırıyorum sadece hemen hemen tüm konular mevcut nette fakat bu konuda bilgi bulamadığım için sordum.
Motorun güçlü değilse tekerlerinin bitmiş olması lazım o zaman kendi kendine kuyruk sallıyor.
Herkese teşekkürler
altın elbiseli video cekecem dıyordu bununla alakalıo
istediğim şu tarz bilgiydi.Başka bir siteden buldum
Şimdi en kısa ve özet şekilde ön fren sıkılır, vites bire takılır, agırlıgını motora vermezsin ayaklarının uzerinde birazda öne yüklenerek ön fren yine sıkılı birşekilde gazı verip debriyajı bırakmaya başlarsın, olayı yaparken anlarsın zaten nasıl yapman gerektiğini, arka teker cayır cayır yanmaya başlar ama lastik masrafın olur hee
Kardeşim bence sen biraz kitap oku.
Ne kelimeleri doğru yazmışsın,ne ufacık bir olayı anlatabilmişsin yahu!
Aslında çok basit ama tecrübe gerekir tabiki olay şöyle ; ayaklar yerde ayağa kalkacaksın ön freni sıkıp vites 1 de tabi gazı açıyosun birazda öne ağırlığını ver ve hissetmeye başladığında gazı dahada aç vücudunlar motorun arkasını döndür
direk yeri öpersin aga ne dion sen
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:33 ----------
senin o hareketi yapablmen için motoru yatrp direksiyonu viraj dışına kırıp sonra gazı koklemen gerek.
hem viraj içine kırıp hemde gaz koklersen düşersin. zaten demişsin Düşersen mesuliyet kabul etmem diye sürücülere yanlş bilgi verme.
Karşısındaki insan hakkında bir bilgisi olmadığı halde bu şekilde ahkam kesen zihniyet karşıdan çok cool görünüyor.
Herhalde okunan kitaplar birkaç metreyi geçtikten sonra üslupta böyle bir etki bırakıyor.
Konuya çok yabancı olduğum için nasıl anlatacağımı bilemedim.Hakkımda bi halt bildiğin ettiğin yok terbiyesizlik etme eğer bilgin varsa iki kelime yaz yoksa burada klavye delikanlılığı yapma.Benim okuduğum kitaplar senin boyunu geçer sıkma canını
ilk düz kullanmayı öğrenin sonra stunt işlerine girersiniz 42. sn de
Yan ayağın üzerinde "dönder" . Böylece motorun elinden fırlaması veya lastik yakmak gibi problemlerle uğraşmazsın.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)