Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Motosiklet tulumu

REKLAM ALANI

Arkadaşlar meraba. Tulum almayı düşünüyorum. Henüz 125cc motosikletim var ama race e yavaş yavaş bi geçiş yapmak istiyorum önce aksesuarları tamamlayayım dedim güvenlik önemli. Yalnız tek parça tulumlar çok pahalı internette orda burda. O fiyatı kendi bütçeme koysam 1000 lik motor alacam yani. Bİldiğiniz bir şekil varmı ? Yurt dışı ikinci el vs ? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Macit250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar
    Yurt dışındada ucuz değil merak etme .Sahibindende ikinci eller oluyor.Bulundugun il den denk getirirsen anca alırsın.Harici zaten herkes birbirine birşeyi iteleme derdinde.Tertemiz diyenlere inanma mesela ilk kural

YouSuffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XJ6N
    tulum alma o zaman üst güvenlikli deri ceket ve guzel bi h2out pantolon alırsan aynı şeye gelebilir. marka olarak önerim spidi alpinestars ve dainise

Motosiklet Eğitmeni COQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda
    Iki parça tulum ideal olur.
    Fakat agir bu meretler.
    Bu nedenle bir zaman sonra ziçmisim tulumuna deyip free takilma ihtimalin var.
    Bu da genellikle ölümle sonuçlaniyor.
    Bu nedenle tulumdan ziyade motosikletle nasil bir iliskin oldugunu yazarsan seni koruyacak bir çözüm bulmamiz daha kolay olur.
    ea1925 bunu beğendi.

ssates - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    V strom
    Motomax'ta bir tulum denemiştim. Tek paça. Soğuk, rüzgar, yağmur çamur vb. için çok iyi fakat astronot kıyafeti gibiydi. Hem pahalı hem de kullanışsızdı.

iguven - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 MT-09 Tracer Race Blue :)
    http://www.ozenmotor.com.tr/REViT-INFINITY-TULUM_130.html#0

Belki şöyle tekstil olanlara bakabilirsin. Biraz daha ucuz gibi ama sport değil.

Sosyete59 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kanuni windy s
    bence iki parça al pantolon ve mont şeklinde

Arkadaşlar 180 200 üst sınırımdır 1000 liğe de binsem 300 falan bana göre değil pist dışında. 0-150 arası önemli ivme yani. 600 lük almayı düşünüyorum. Tulumsuz çok riskli bir kere 50 ile falan giderken ıslak yolda kaydım düştüm allahtan yol ıslaktı ona rağmen kot paramparça oldu. 2 parça daha güvenliksiz gibi geliyor bana ..

YouSuffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XJ6N
    her tulum ust duzey guvenlık degıldır ust duzey guvenlıklı deri ceket ve pantolon aldınmı aynı şeye denk gelir rahat ederım dıyosan bı tulum al revitin.

Rahatlık bakımından hangisi daha rahattır peki ?

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)