ben uye oldugumda 6900 ıdı bu kadar zamanda bu kadar fiyat artarmı be ben alana kadar 9000 olacak
ben uye oldugumda 6900 ıdı bu kadar zamanda bu kadar fiyat artarmı be ben alana kadar 9000 olacak
vay anasını ağustosta cbf aldım anahtar teslim 4900 bu gün plakasız hali 5600 olmuş keşke bi kaç tane daha alaydım
arkadaşlar türkiye'de motosiklet olgusunun tüm sorunları markalar arası değişkenlik gösteren bir olgu değil. bütünüyle motosiklet sektörünün ortak sorunları. o da bana göre şu ki, türkiye de motosiklet bir iş alanı olarak görülmüyor. sektör falan değil yani. dar çerçeveli bir hobi klübü gibi işletiyor. ve bu algı her şeye yansıyor.
çin mallarını hariç tutarsak, motosiklete binen adam zevkini tatmin eden adam olarak görüldüğünden ne olacak x tl yi de veriversin anlayışıyla karşılaşıyoruz. ayrıca bu amatör bakış teslimata, yedek parça tedariğine, servis anlayışına her şeye yansıyor. dünya devi dediğiniz yamaha dan 20.000 tl ye sıfır motosiklet alıyorsunuz siz keyiflerine göre iki ayda teslimat yapamıyorlar. neden? çünkü adamlar tr de motosiklet kullanıcısına abd'den özel siparişle planör alan adam muamelesi yapıyorlar. yani onlara göre biz taşıt almıyoruz, özel zevkimizi tatmin ediyoruz. ne olacak o kadarcık bekleyiverelim anlayışı. 67 model mustang getirmekle 0 km seri üretim motor getirmek aynı olmuş neredeyse. parça olayını zaten hiç yazmıyorum kurye motorları dışında hemen tüm modellerin stokta yedek parçası yok.
bu ortamda honda 600 cc üzeri modellerini 50.000 den başlatırsa ona da şaşırmam. zira çin de üretilen dandik 125cc modele hayat onda diyen anlayış olduktan sonra az bile.
honda seneye cbr 125 i 10 bin tl yapsın yamaha yzfr 125 de 10 bin olsun.millet gider yine cbr 125.hondadan vazgeçmez.nasıl ki tofaş türkiyede hiç ölmüyor gün gün şahin doğan değerleniyorsa buda böyle.belli başlı marka ve modelleri türk insanı öldürmez.örnek verelim.kawasaki 125 ss bir motor yapsın fiyatıda 9 bin tl olsun.cbr den kat kat iyi olsun.türkiyede satamaz benim görüşüm bu.
Honda Türkiye Fiyatları Hakkında Düşünceleriniz = Çok kalın ve damarlı zenci şeyi gibi fiyatları olduğunu düşünüyorum
Crf alacak idim. Bu son zamda 600 lira eklemişler ve bu 2014'te gelen üçüncü zam olsa gerek.
Devlet ötv'den koyuyor şirketler zamlardan.
ve cbr250 13 bin tl olur
http://honda.com.tr/motosiklet/super...cbr-250r/fiyat
ötv kalkmadıkça aynı türküyü daha çok söyleriz.
Honda'da çok sıkıntı yok asıl kazık ötv+kdv'de
Motosiklet üstünde itlik yapmak çok zevklidir, fakat bu itliğin bütün motosiklet camiasına zarar vereceğini aklınızın köşesinde tutun.
kısır döngü gibi birşey.
büyük firmalar, alt firmalar bizi yakaladı. Farkımız olmalı diye koyuyor.
Küçük firmalar, büyükleri takip ediyor.
Büyükler tekrar marka imajı için koyuyor.
Küçükler, bizde büyüdük demek için tekrar yaslıyor.
Ara ara da piyasayı elde etmek için, indirim yapıyorlar.
Bu sene yamahanın yaptığı gibi.
Seneye yamaha fırlayıp, kawasaki felan indirime gidecektir bence.
Gerçi kawasakinin küçük cc de piyasası pek yok ta neyse.
Bana bunu anımsattı bu konu:
http://www.motosiklet.net/forum/moto...e-gercegi.html
yiyorsa kullanma hadi bırak motoru yapabilecek misin ?
Ozaman devlet acı acı vergisini alır babacım maalesef sende benzini 5++ üzerinden alırsın
Bütün benzinliklerden yine depoları doldurmadık mı ?
Haydi Tekeriniz düz bassın
https://www.facebook.com/cenk.toker.3
Mail:cenktoker@windowslive.com[/COLOR][/I][/B]
Verilen paranın yarısından çoğu vergi.Benzinde verginin vergisini ödediğimiz bir ülkede düşük olmasını beklemeyin zaten.Bu sebeple küçük motorlarda daha çok kar etmek istiyo firmalar.600 cc motora 20 milyar veremiyceğine göre 12bin hertürlü verir başka alternatif yok diyo.
geçen gün yzf 125 baktım resmi sitede 9450 yazırdu. Ertesi gün tekrar baktım 9950 olmuş. Herhalde ben yanlış baktım dedim ve geçtim. Dün baktığımda ise 10150 olduğunu gördüm ve şok oldum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)