iskenderunda oturuyorum herzamanki gibi sabah kaskımı eldivenimi taktım işe yerine dogru gidiyordum kavşaga geldim ben ana yoldaa ilerliyorum bu arada neyse kavşaga gledim ara yoldan bi beyaz opel korsa bekliyo beni yavaşladım 20 30 a düşürdüm hızı geçsin diye acalem yok neyse yavaşlamama ragmen geçmedi bende hızlandım biraz geçeyim dedim tam 50 60 a dayadım hızı bu haza bastı ortada durdu ben de sola kırdım kurtardım arabayı ama toz toprak sanayi bilirsiniz ön tekerin kaymasıyla kendimi yerde buldum saga yattı motor 20 mt filan süürklendim ayak motorun altında kaldı ilk düşmeye başladıgımda ellerimiz üzerine düştüm eldiven oldugu için yırttım ama kaltıgımda param parça idi eldiven iyiki peki bunlara ragmen ne yaptı adam önüme kırmasına ragmen öldürmeye teşebbus etmesine ragmen KAÇTI KARAKTERSİZ sonra bişe yok diye ben işe dogru koyuldum ama 2 saat sonra tarifsiz bi agrı girdi ayagıma sızlama agrıma hastaneye gittim rapor mapor karakol la gittim işte ifademi aldı dedim bişe çıkarmı kaza ypatıgım yerle mobesa merkezinin arası 200 metre yok polis bey diyorki bişe çıkmaz bundan mobesa yok orda dedim sizin tarafa dogru geldi kimse ilgilenmez onla falan filan bide ters konuşmalar ölsek gelip kaldıran olmucak yani araba da vurdu kaçtı neyse rks 150 ön camurluk ön firen maneti kırıldı sag dan darbe aldı gidon ve ymauldu 100 tl bu bişe degil ama insan kazaya sebebiyet veren hayvanın yanına gelipte bişeyin varmı özür dilerim demesini bekliyo demekki bitmiş ülkede insanlık